CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Taula Vallès Oriental Avança es retroba a Montornès

La Taula Vallès Oriental Avança es retroba a Montornès

04/10/2022

Montornès ha estat l'amfitrió del primer Ple presencial de la Taula Vallès Oriental Avança des de l'inici de la pandèmia. Representants del Consell Comarcal, d'organitzacions empresarials i sindicals, així com regidors/es s'han trobat aquest dimarts a l'Espai Cultural Montbarri.

Aquest dimarts, l'Espai Cultural Montbarri ha estat l'escenari de la primera trobada presencial de la Taula Vallès Oriental Avança des de la pandèmia de la Covid-19. Una trentena de regidors i regidores de la comarca, de representants sindicals i empresarials i del Consell Comarcal s'han reunit en plenari, l'últim de la legislatura actual.

La sessió ha estat presidida pel regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, Jordi Delgado, i pel conseller delegat de l'Área de Promoció Económica i Estudis del Consell Comarcal, Jordi Manils.

La finalitat de la trobada ha estat rendir comptes de les actuacions desenvolupades en els últims anys i establir els objectius a seguir a partir d'ara, amb la mirada posada en 2025, any en què finalitza el Pla estratègic de desenvolupament econòmic i Ocupació del Vallès Oriental. Actualment, se n'ha executat el 99 %. El document es va haver de modificar durant la pandèmia amb un Pla de Reactivació Econòmica i Social.

La voluntat de la Taula Vallès Oriental Avança és continuar amb projectes que ja s'estan duent a terme amb la finalitat de generar noves oportunitats laborals i recuperar l'economia del territori. Alguns exemples són un Pla específic per a la indústria química, una Taula d'automoció, projectes amb el sector de les cures i accions relacionades amb l'Agenda 2030. També s’ha decidit posar en marxa dos nous grups de treball: un treball de mobilitat i un de marca territorial.

Una de les accions amb més implicació de Montornès és el Consell de la Formació Professional i l’Ocupació del Vallès Oriental, un espai d'orientació acadèmica i laboral que l'Ajuntament i el Consell Comarcal estan treballant braç a braç per ajudar a impulsar el mercat laboral.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Els i les assistents al Ple de la Taula Vallès Oriental Avança.
Jordi Delgado, responsable d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç; i Jordi Manils, conseller al Consell Comarcal.
Un moment de la Taula Vallès Oriental Avança a l'Espai Cultural Montbarri.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona