CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > #cuidemnosmontornes > #cuidemnosmontornes - Xarxa de voluntariat

#cuidemnosmontornes - Xarxa de voluntariat

La xarxa dona suport a les persones del poble en situació de vulnerabilitat, en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, donar suport emocional, etc. Els grups de major risc són les persones a partir de 60 anys i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars o amb problemes d'immunitat i les dones embarassades. També es presta suport a aquells col·lectius vulnerables que ho sol·liciten. amb especial atenció a les persones amb dependència, persones amb discapacitat i persones en risc de pobresa i exclusió social.

-        Qui necessiti suport o conegui algú que en necessita pot trucar al 667 94 70 51 (de dl. a dv. de 9 a 13 h i de 15 a 17 h)
         (Estigueu al cas dels vostres veïns i veïnes. Si hi ha persones grans soles, pregunteu-los si necessiten res i parleu-hi de tant en tant des del balcó o per telèfon per fer-los companyia. Si no les podeu ajudar, truqueu al #cuidemnosmontornes i ens n'ocuparem.) 
-        Qui vulgui col·laborar com a voluntari/ària, pot enviar un whatsapp al 667 94 70 51 o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

ALTRES RECURSOS

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona