CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Redescobrint Montornès amb les caminades setmanals del programa “Salut, pas a pas”

Redescobrint Montornès amb les caminades setmanals del programa “Salut, pas a pas”

14/05/2021

Amb la visita a la Font de Santa Caterina, aquesta setmana s’ha donat inici a una vintena d’excursions dinamitzades pel departament municipal de Salut Pública. Us hi podeu apuntar contactant amb la xarxa Cuidem-nos Montornès, al telèfon 667 94 70 51 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Per potenciar la relació social i la pràctica de l’exercici físic entre el veïnat, el departament municipal de Salut Pública ha organitzat un programa de 20 caminades anomenat Salut, pas a pas.

La iniciativa està emmarcada en la programació d’activitats Maig, mes de la salut de les dones, que ha començat aquest dimecres amb la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i Síndrome de la Fatiga Crònica i del Dia Internacional de la Infermeria.

L’Ajuntament ha donat a conèixer el projecte Salut, pas a pas aquest dijous al matí, en una trobada al davant del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. La presentació ha comptat amb intervencions de la regidora de Salut Pública, Mar Garcia, i de la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natalia Segura. També hi ha assistit la desena de veïnes que després s’han sumat a la primera caminada, amb arribada a la Font de Santa Caterina. El tècnic municipal de Patrimoni Històric, Ferran Díaz, ha realitzat diverses explicacions de caràcter històric al llarg de l’itinerari.

Amb l’activitat també es pretén posar en valor indrets d’interès social, cultural i mediambiental com la plana de Can Vilaró o el turó de les Tres Creus, entre d’altres.

Les sortides tenen lloc cada dijous al matí i tenen una durada aproximada de 90 minuts. Per apuntar-s’hi cal contactar amb la xarxa Cuidem-nos Montornès trucant al 667 94 70 51 o enviant un missatge al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Promoció de la Salut, CuidemnosMontornès, Esports
Participants en la primera caminada del programa "Salut. Pas a pas".
Participants en la primera caminada del programa "Salut. Pas a pas".
Les persones participants han rebut una motxilla i agua per a la caminada.
Presentació del programa "Salut. Pas a pas".
Explicacions de caràcter històric a la Font de Santa Caterina.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona