CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > #cuidemnosmontornes

#cuidemnosmontornes

El projecte #cuidemnosmontornes té l'objectiu de construir una xarxa de voluntariat per donar suport a les necessitats sorgides de l'emergència de la COVID-19. També dinamitza recursos virtuals en l'àmbit municipal adreçats a la població en general (infancia, joventut, família...) i posa en comú iniciatives sorgides de les entitats. ⬇️⬇️⬇️

XARXA DE VOLUNTARIAT I SUPORT A LA POBLACIÓ VULNERABLE

La xarxa dona suport a les persones del poble en situació de vulnerabilitat, en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, donar suport emocional, etc. Els grups de major risc són les persones a partir de 60 anys i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars o amb problemes d'immunitat i les dones embarassades. També es prestarà suport a aquells col·lectius vulnerables que ho sol·licitin. amb especial atenció a les persones amb dependència, persones amb discapacitat i persones en risc de pobresa i exclusió social.


-        Qui necessiti suport o conegui algú que en necessita pot trucar al 667 94 70 51 (de dl. a dv. de 9 a 13 h i de 15 a 17 h) 
-        Qui vulgui col·laborar com a voluntari/ària, pot enviar un whatsapp al 667 94 70 51 o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

En aquest apartat trobareu activitats virtuals per a joventut, infància i famílies, recomanacions d’activitat física a fer a casa amb classes virtuals i tot allò que, des de diferents departaments de l’Ajuntament, en col·laboració amb la xarxa d'entitats del poble, es pugui anar oferint. 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona