CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Fent pinya en la lluita contra el càncer infantil

Fent pinya en la lluita contra el càncer infantil

22/02/2021

L’associació Globus pels Valents ha lliurat un xec de 3.318 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu gràcies a les aportacions d’entitats i particulars recollides al llarg de l’any passat. A més, en els darrers dies l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i l’Institut Marta Mata han recaptat 487 euros a partir d’una xocolatada solidària a favor del mateix centre hospitalari.

Les accions de suport a la investigació del càncer infantil promoguda per l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona continuen. Entitats, veïnat i empreses segueixen posant el seu granet de sorra en la lluita mitjançant aportacions econòmiques.

Gràcies a aquesta solidaritat, en els darrers dies l’associació local Globus pels Valents ha entregat un xec per valor de 3.318 euros al centre hospitalari. L’entitat ha recaptat els diners a partir de diverses iniciatives solidàries desenvolupades al llarg de l’any passat.

Per Nadal, l’associació va posar a la venda decoració nadalenca que la ciutadania va poder comprar a diferents establiments del municipi. A més, a partir de l’exposició Teixint Solidaritat, ubicada a Can Saurina durant el setembre, els i les assistents van aportar un total de 421 euros en donatius a canvi de mascaretes elaborades per la xarxa #CuidemnosMontornès. El col·lectiu va destinar tots els beneficis a Globus pels Valents.

L’entitat també va rebre donatius a nivell particular i d’associacions com la Unió de Botiguers de Montornès i Singles & Friends Osona.

Amb vista a la festa solidària d’enguany, aquests dies membres de Globus pels Valents es reuneixen amb l’Ajuntament i amb altres entitats de Montornès per trobar línies d’actuació conjuntes.

Montornès, compromès amb la investigació de la malaltia

També a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i de l’Institut Marta Mata va recaptar un total de 487 euros a partir de la xocolatada solidària celebrada el 19 de febrer. Els mateixos joves van elaborar i servir els gots i els pastissos a l’hora del pati. Treballadors i treballadores municipals es van sumar a la iniciativa des de l’Ajuntament.

Arxivat a: Promoció de la Salut, CuidemnosMontornès
Membres de Globus pels Valents en el moment de lliurar el xec a l'Hospital Sant Joan de Déu (imatge: Globus pels Valents)
Decoració de Nadal de Globus pels Valents (imatge: Globus pels Valents)
Eli Carrillo i Raquel Peña, de Globus pels Valents, amb les mascaretes de l'exposició Teixint Solidaritat
Treballadors municipals han col·laborat amb la xocolatada solidària d'enguany
Treballadors municipals han col·laborat amb la xocolatada solidària d'enguany
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona