CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Emoció i record a les víctimes de la Covid-19 sota un sol brillant

Emoció i record a les víctimes de la Covid-19 sota un sol brillant

16/05/2022

Al voltant de 250 persones van assistir a la presentació del Memorial Covid-19 celebrada dissabte al matí, després de la projecció del documental “Montornès i la crisi de la COVID-19” al Teatre Margarida Xirgu i a l’Espai Cultural Montbarri. La ciutadania ja pot veure l’audiovisual al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Un sol enlluernador i un cel clar van acompanyar la jornada d’actes realitzada dissabte al matí per recordar les víctimes de la pandèmia i homenatjar tant els professionals que van treballar fent front totes les dificultats com al veïnat que de manera desinteressada va dedicar el seu temps a elaborar mascaretes i a ajudar als col·lectius més vulnerables.

De fet, alguns dels testimonis han quedat recollits en el documental Montornès i la crisi de la COVID-19, que es va projectar a l’Espai Cultural Montbarri i al Teatre Margarida Xirgu. Es tracta d’una producció de l’Ajuntament realitzada per Sabem.com que també es va estrenar dissabte a la tarda al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Després del visionat del film, gairebé 250 persones es van reunir als jardins de l’Ajuntament per assistir a la presentació del Memorial Covid-19, un espai artístic creat a partir dels troncs de pins que hi havia i que per raons de seguretat era necessari talar. Amb el missatge “Cuidem-nos Montornès” com a protagonista, s’ha habilitat una zona amb una alzina surera de nova plantació i seients de fusta de pi que tenen la paraula “vida” escrita en cinc idiomes per representar la diversitat cultural que hi ha al poble.

La trobada va comptar amb intervencions de l’alcalde, José A. Montero. Una integrant del Consell d’Infants de Montornès va llegir un poema i alumnes de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre van interpretar dues peces musicals. L’acte va acabar amb una ofrena floral a càrrec d’entitats i veïns i veïnes.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, CuidemnosMontornès
Ofrena floral al davant del Memorial Covid-19.
Al voltant de 250 persones van assistir a la presentació del Memorial Covid-19.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero.
Lectura d'un poema a càrrec d'una integrant del Consell d'Infants.
Ofrena floral al davant del Memorial Covid-19 a càrrec de l'alcalde i regidors de l'Ajuntament.
Ofrena floral al davant del Memorial Covid-19.
Actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.
Memorial Covid-19 als jardins de l'Ajuntament.
Projecció del documental al Teatre Margarida Xirgu.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona