CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més material elaborat per la xarxa #CuidemnosMontornès per al CAP i els centres educatius

Més material elaborat per la xarxa #CuidemnosMontornès per al CAP i els centres educatius

21/01/2021

Aquest dijous voluntariat de la xarxa #CuidemnosMontornès ha lliurat casquets al personal sanitari del Centre d'Atenció Primària. Durant aquesta setmana també s'han entregat 229 mascaretes higièniques per al personal docent de la Llar d'Infants El Lledoner i les escoles, així com 1.600 mascaretes FFP2 per als centres educatius donades per la farmacèutica Towa.

L'activitat solidària del voluntariat de la xarxa #CuidemnosMontornès, nascuda al poble arran de la pandèmia, no afluixa.

A partir del febrer de 2020, les cosidores de la xarxa van elaborar tota mena de materials de protecció i més de15.000 mascaretes que, el maig, van lliurar porta per porta a les famílies de Montornès. Durant el trimestre passat, en van fer arribar 1.642 més a l'alumnat de les escoles i ara, han preparat nou material per al personal del CAP i per al personal de la Llar d'Infants Pública El Lledoner i de les escoles de primària.

En el cas del Centre d'Atenció Primària, aquest dijous s'ha dut a terme un lliurament de casquets per al personal sanitari que hi presta servei. També durant aquesta setmana, el personal de la Llar d’infants El Lledoner i de les escoles de primària ha rebut 229 mascaretes higièniques elaborades per la xarxa. Paral·lelament, s'han repartit 1.600 mascaretes FFP2 a les escoles de primària, als instituts, al PTT, a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i a la Llar d’infants El Lledoner. Aquest material forma part del contingent donat recentment per la farmacèutica Towa, que també incloïa mascaretes quirúrgiques, bates i guants, entre d'altres.

Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Escola, CuidemnosMontornès
Personal sanitari del CAP ha rebut el material elaborat per la xarxa Cuidem-nos Montornès
La xarxa Cuidem-nos Montornès ha elaborat barrets per al personal sanitari del CAP
Material lliurat als centres educatius
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona