CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > El municipi > Equipaments > Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Contacte

  • Nom: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre
  • Adreça: Carrer de Can Parera, 36, 3a planta
  • Telèfon: 93 568 63 67
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: http://musica.montornes.cat/
  • Responsable: Departament d'Educació
  • Horari: De dilluns a divendres de 16.30 a 21h

L’Escola Municipal de Música és un centre d’ensenyament musical autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat on s’imparteixen diferents programes d’ensenyament adaptats a la diversitat dels seus alumnes: tant els qui esdevindran amateurs com els qui s’hi dedicaran professionalment.

Actualment s’hi cursen els estudis d’iniciació a la música a partir de 3 anys, aprenentatge bàsic d’instruments i aprofundiment instrumental, i per als alumnes que han acabat el nivell elemental s'ofereig el nivell avançat. Els instruments que s’ofereixen són: baix elèctric, bateria, cant, clarinet, flauta travessera, gralla, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, guitarra flamenca, percussió, piano, saxofon, ukelele, violí, viola i violoncel. L’Escola disposa dels següents grups instrumentals consolidats: combo de música moderna, grup de percussió, grup de vent, orquestra de corda, orquestra de guitarres i quadre flamenc. I també els grups vocals com Cant Coral i Teatre Musical. Finalment el Centre ha fet una clara innovació pedagògica amb l'ús de les noves tecnologies dins del pla d'estudis actual.

Escola associada a l'ACEM 
Associació Catalana d'Escoles de Música 

L’Escola Municipal de Dansa disposa de programes d’ensenyament per a alumnes a partir de 4 anys fins a adults. Ofereix classes d’iniciació a la dansa i expressió corporal, dansa clàssica, creativa, contemporània, flamenca i dansa moderna. Per als alumnes joves s’organitzen cursos trimestrals específics (sevillanes, flamenc, balls de saló, dansa del ventre, dansa en família, etc.).

L’Aula de Teatre ofereix diferents nivells formatius en art dramàtic: bàsic (6 a 11 anys), aprofundiment (12 a 16 anys), avançat (a partir de 16 anys) i adults (a partir de 18 anys). També ofereix una assignatura optativa de Dicció i Emissió de la veu en l'art dramàtic i tallers de maquillatge, màscares, escenografia, etc.

Els alumnes de l’escola municipal de música, dansa i l’aula de teatre han de complir amb els tràmits de pre-matrícula i de matrícula en els terminis establerts pel centre.


Activitats:

L’Escola Municipal de Música organitza activitats periòdiques per tal que els alumnes posin en pràctica l’aprenentatge. Entre aquestes activitats hi ha els concerts de Nadal, el Concert de Santa Cecília, la Setmana Cultural, el Cicle de Concerts i Espectacles professionals, la Cantata anual amb els alumnes de les escoles de primària de la població i les activitats que s'organitzen des de l'ACEM. A part de les activitats periòdiques, els conjunts instrumentals i els alumnes de cant coral, així com també els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa i de l'Aula Municipal de Teatre participen en intercanvis amb altres escoles i en activitats culturals del municipi.
L’Escola Municipal de Dansa i de l'Aula Municipal de Teatre a banda de participar en esdeveniments culturals del municipi organitzen la Mostra anual d’espectacles, així com també el Dia Internacional del Teatre al mes de març i el Dia Internacional de la Dansa a l'abril.

L'Escola Municipal de Música fa cinc anys
Escola Municipal de Música
L'Escola Municipal de Música, l'Escola de Dansa i l'Aula de Teatre tenen la seu al carrer de Can Parera
L'Escola Municipal de Música, l'Escola de Dansa i l'Aula de Teatre tenen la seu al carrer de Can Parera
Escola Municipal de Musica, Dansa i Aula de Teatre
Escola Municipal de Musica, Dansa i Aula de Teatre
Escola Municipal de Musica, Dansa i Aula de Teatre
Escola Municipal de Musica, Dansa i Aula de Teatre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona