CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocat el Concurs de dramatúrgia per a microteatre de l’EMMDT de Montornès

Convocat el Concurs de dramatúrgia per a microteatre de l’EMMDT de Montornès

26/10/2022

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès ha posat en marxa aquest certamen teatral que, igual que l’any passat, és obert tant a l’alumnat del centre com al veïnat. El termini de presentació de guions de microteatre finalitzarà el 6 de novembre.

Després de diverses representacions d’escenes de microteatre a Can Xerracan i al Teatre Margarida Xirgu, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula ha posat en marxa una nova edició del concurs. Des de l’any passat, el certamen és obert tant a l’alumnat com a tot el veïnat major de 16 anys.

La convocatòria està adreçada a persones no professionalitzades en l’àmbit de l’escriptura de textos i/o guions teatrals. Les obres han de ser inèdites, poden estar escrites en català o castellà i han de tenir un mínim de 5.000 caràcters amb espais. En el moment de fer la representació, la durada ha de ser d’entre 10 i 15 minuts i hi poden actuar fins a sis actors i/o actrius.

El concurs contempla un premi de 200 euros per al guió guanyador i un accèssit de 100 euros. Alumnes de l’EMMDT representaran les peces premiades a diversos espais del poble.

El termini de presentació dels guions acabarà el 6 de novembre. Les persones participants podran enviar els textos a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona