CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes i preinscripcions al curs 2022-23 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Portes obertes i preinscripcions al curs 2022-23 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

26/04/2022

Entre l’1 i el 22 de maig, les persones que vulguin apuntar-se a qualsevol formació del centre podran presentar les sol·licituds en línia al web de l’escola (nou alumnat) i al portal Gwido (alumnat actual). El 30 d’abril al matí hi haurà una jornada de portes obertes per a qui vulgui conèixer les instal·lacions i l’oferta d’activitats del centre.

Queden poc menys de dos mesos per a l’acabament del curs 2021-22 i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Montornès ja es prepara per al proper. El centre obrirà el termini de preinscripcions l’1 de maig i es perllongarà fins al 22 del mateix mes. Com ve sent habitual, caldrà formalitzar-les de manera telemàtica:

En funció de les sol·licituds rebudes, l’escola configurarà els grups i publicarà la relació de persones admeses, així com les possibles llistes d’espera. Posteriorment, en dates encara per concretar, començarà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Ensenyament artístic per a totes les edats

El centre ofereix formació en arts escèniques des dels 3 anys d’edat fins a persones adultes. De 3 a 5 anys, la iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines artístiques, i és a partir dels 6 anys que ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: dansa, teatre i/o música.

Per a les persones adultes, el centre ofereix ensenyaments d'instruments, cant coral, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre.

L’escola ha organitzat una jornada de portes obertes el 30 d’abril a les 11.45 h per a les persones que vulguin visitar les instal·lacions. A més, de 12 a 13 h tindrà lloc una activitat per conèixer una part de l’oferta d’instruments. Cal inscripció prèvia contactant amb el centre (trucant al 93 568 63 67, enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a l’Instagram @emmdt_montornes).

Analitzant l’EMMDT per millorar-la

L'Escola Municipal de Música Dansa i Aula de Teatre va participar, fa uns mesos, en la 16a edició del programa Cercles de Comparació Intermunicipals impulsat per la Diputació de Barcelona. Un grup de persones expertes va avaluar els serveis de l'equipament durant el curs 2019-20. El treball resultant destaca, entre altres qüestions, el grau de satisfacció i la trajectòria continuada de l'alumnat, la participació de l'escola en activitats comunitàries, el treball inclusiu que es fa al centre i el nivell d'ajuts i bonificacions, que permeten apropar la formació a una part important de la població. 

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Imatge de promoció de les preinscripcions
Cartell de la jornada de portes obertes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona