CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 200 infants al so de “La Nana Bunilda” en el retorn de la cantata de Montornès

200 infants al so de “La Nana Bunilda” en el retorn de la cantata de Montornès

28/04/2023

El pavelló del CEM Les Vernedes s’ha omplert aquest dijous per veure la representació, que ha comptat amb la participació d’alumnes de cicle mitjà de les cinc escoles de primària del poble i de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. La darrera vegada que el centre va organitzar la cantata va ser el 2019.

La cantata La Nana Bunilda ha sonat en la veu de gairebé 200 infants i joves aquest dijous a la tarda, en la tradicional cantata de Sant Jordi de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès. És la segona vegada que es representa el text, després que es fes a l’edició de 2009.

Les cançons, compostes per la professora de piano del centre, Isabel Fernández, estan basades en una sèrie de contes de l’escriptora Mercè Company.

Els infants de cicle mitjà que han pres part en l'obra han assajat les peces a les seves respectives escoles, a l’assignatura de música. L’espectacle també ha comptat amb la participació de l’alumnat de dansa de l’escola municipal, que ha ofert diverses coreografies, i estudiants de teatre del mateix centre que a més de narrar la història han escenificat l’obra. El professorat de l’escola ha interpretat les cançons en format orquestra.

El projecte havia quedat interromput per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia de la COVID-19. El 2021, per mantenir l’esperit de la cantata, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès va impulsar la gravació d’un videoclip amb més de 200 alumnes de 3r, 4t i 5è de primària. L’audiovisual està disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Un moment de "La Nana Bunilda".
Obsequi per a la professora i compositora Isabel Fernández i la resta de docents.
La professora de piano i compositora Isabel Fernández.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona