CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'inici del curs escolar a Montornès

L'inici del curs escolar a Montornès

12/09/2018

Un total de 1688 infants d'educació infantil i primària, i 720 de secundària han estrenat avui el curs 2018-19 als centres de Montornès. Els 146 alumnes de batxillerat i els 80 que segueixen cicles formatius de grau mitjà, començaran les classes el dia 14.

Les cinc escoles d'infantil i primària, i els dos instituts del poble han donat avui la benvinguda a l'alumnat que hi seguirà el curs 2018-19. En concret s'han incorporat 516 alumnes d'infantil; 1172 de primària i 720 de secundària.

El divendres 14 serà el torn dels 146 alumnes que faran el batxillerat a l'Institut Vinyes Velles i dels 80 dels cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia, i de serveis de restauració que s'imparteixen a l'Institut Marta Mata.

També divendres es començaran els cursos del Pla de Transició al Treball, amb 14 alumnes en el mòdul d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració i 14 més en el mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

Pel que fa a l’ensenyament de 0 a 3 anys, la Llar d’Infants Pública El Lledoner va començar el curs el 5 de setembre, amb 72 alumnes. També hi ha 20 menuts que han iniciat el curs a la Llar d'Infants Pas a Pas, aquesta de titularitat privada.

Les aules de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre farà aquest dijous 13, una sessió de benvinguda al seu alumnat. Aquest curs hi haurà 379 alumnes. Les classes pròpiament dites començaran el 18 de setembre, després de la Festa Major. Aquest dia el Centre de Formació d’Adults Marinada, farà una sessió de presentació per als seus alumnes. Les classes, en aquest cas, es posaran el marxa el dia 19 tot i que les matriculacions continuaran obertes fins a omplir els diversos grups.

Arxivat a: Educació
Primer dia de classe a l'Escola Can Parera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona