CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Escola Municipal de Música, present a la I Jornada TACArt

L’Escola Municipal de Música, present a la I Jornada TACArt

15/03/2017

El centre ha estat convidat per explicar el 18 de març a la Universitat de Lleida la seva experiència amb l’aula de noves tecnologies. A més, l’escola incorpora tres tallers musicals per al darrer trimestre de curs a la seva oferta educativa.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre participarà el 18 de març en la I Jornada de Tecnologia Digital i Educació Artística (TACArt). La jornada, organitzada per la Generalitat i la Universitat de Lleida, està pensada per reflexionar i conèixer experiències al voltant de l’ús de tecnologies digitals en els ensenyaments artístics.

El director de l’escola, Jordi Soler, explicarà l’experiència sobre l’aplicació de les noves tecnologies en l’aprenentatge musical.

Un projecte amb recorregut

L’aula de noves tecnologies de l’escola ja va centrar al mes de febrer una de les ponències de la XV Jornada de Bones Pràctiques dedicada a la innovació educativa a les escoles municipals i organitzada per la Diputació de Barcelona.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre va introduir les TIC en la dinàmica docent l’any 2006 i l’aula va començar a funcionar el curs 2007-2008. Aquest recurs els permet personalitzar i individualitzar les activitats atenent la diversitat de ritmes d’aprenentatge de l’alumnat.

Tallers musicals

A partir del 21 de març l’Escola Municipal de Música amplia la seva oferta educativa amb diversos tallers musicals per al darrer trimestre de curs. Els cursos s’adrecen a persones joves i adultes i tenen una durada de 10 sessions.
Hi ha dos tallers d’iniciació al cajón flamenc i a la guitarra d’acompanyament i un tercer taller d’acompanyament al cant flamenc. Aquest curs s’adreça a persones que ja toquin la guitarra flamenca i que vulguin aprende a acompanyar un cantaor amb estils com els tientos, tangos, soleá,...
Les inscripcions als tallers musicals es poden fer fins al 17 de març a la secretaria de l’Escola Municipal de Música. 

Arxivat a: Cultura i festes
Classe de Llenguatge Musical de l'aula de noves tecnologies de l'Escola Municipal de Música

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona