CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i l’Escola d’Adults Marinada tornen a obrir les portes

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i l’Escola d’Adults Marinada tornen a obrir les portes

22/09/2016

En els darrers dies han reprès les classes aquests dos centres educatius públics. L’Escola d’Adults acollirà aquest curs uns 160 alumnes, mentre que al voltant de 400 persones seguiran estudis de música, dansa o teatre.

Un cop acabada la Festa Major és hora de tornar a les aules. L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha encetat el curs aquesta setmana amb prop de 400 alumnes matriculats, dels quals 80 s'hi han apuntat per primer cop.

Igual que el curs passat, el centre ofereix bonificacions als usuaris amb menys recursos. Les famílies que no superin un límit d’ingressos es beneficiaran d’un descompte del 18% en la quota mensual. Aquesta rebaixa podrà veure’s incrementada fins al 22%, si es disposa de carnet de família nombrosa o monoparental.

Enguany l’escola celebra el seu 15è aniversari i és per aquest motiu que es prepararan un seguit d’activitats al llarg del curs.

Encara queden algunes places disponibles a qualsevol de les tres disciplines (música, dansa i teatre). Per a més informació podeu adreçar-vos al centre (carrer de Can Parera, 36, 3ª planta) o trucar al telèfon 93 568 63 67.

L’Escola d’Adults, un espai pluridisciplinar 

Aquests dies també ha reprès les classes l’Escola d’Adults Marinada, ubicada a les dependències de l’Institut Vinyes Velles. Enguany, al voltant de 160 alumnes cursaran diversos tipus de formacions, des de l’aprenentatge de llengües (català, castellà i anglès) fins a la preparació per a la prova d’accés als cursos de grau mitjà i superior.

A més, per segon any consecutiu, l’escola ofereix el curs per obtenir el primer nivell del graduat en ESO per a adults (GES1). La proposta s'adreça a persones majors de 18 anys que no tenen aprovada ni l’antiga EGB ni els dos primers cursos de l’ESO.

El curs 2016-2017 ha quedat inaugurat aquest dimarts en un acte de presentació que ha aplegat un centenar de persones i que ha comptat amb la presència de l’alcalde José A. Montero.

Les inscripcions als cursos de l’Escola d’Adults Marinada es tancaran durant el mes d’octubre. S’han de formalitzar al mateix centre (av. de Barcelona, 2). Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 568 20 05. 

 

Arxivat a: Educació
Una de les classes a l'Escola de Música
L'Escola d'Adults Marinada està ubicada a les instal·lacions de l'Institut Vinyes Velles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona