CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aroa Periche i Aida Chavarria, guanyadores del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Aroa Periche i Aida Chavarria, guanyadores del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

27/11/2015

El conte titulat “Fumar mata”, d’Aroa Periche, ha estat el guanyador de la sisena edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. L’accèssit ha estat per al conte “48 segons”, d’Aida Chavarria.

El relat curt es continua revelant com un gènere en expansió. La sisena edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes ha aplegat 125 textos, de temàtiques i procedències ben diverses. L’Oficina de Català de Montornès del Consorci per la Normalització Lingüística i l’Ajuntament organitzen aquest certamen que té caràcter biennal.

El premi, dotat amb 350 euros, ha estat per a Aroa Periche de Sta. Coloma de Gramenet, per un conte titulat Fumar Mata. L’accèssit, de 150 euros, ha estat per al conte 48 segons, d’Aida Chavarria, de les Terres de l’Ebre.

Tot i que la major part dels relats participants provenen d’aquí, n’hi ha que han arribat d’altres països com Alemanya i França.

Les arts es donen la mà en el lliurament de premis

Literatura, música, dansa i teatre es van fusionar en la gal·la de lliurament dels guardons, celebrada aquest dijous a l’Espai Cultural Montbarri.

Un centenar de persones van assistir a la lectura d’alguns dels contes participants. També es va poder veure l’actuació d’alumnes de l’Escola Municipal de Dansa i d’alumnes de l’Aula de Teatre que van escenificar els relats guanyadors de l’edició de 2013.

Per acabar, la coral la Lira de Montornès, acompanyada per alumnes de l’Escola de Música, van cantar tres peces de record a Ovidi Montllor, en el vinté aniversari de la seva mort.

Arxivat a: Cultura i festes
D'esquerra a dreta, la regidora de Cultura, M. Rosa Vinyallonga, Aida Chavarria i Aroa Periche
Foto de família de les persones participants en la cerimònia de lliurament dels guardons del VI Premi Font de Santa Caterina
Coreografia a càrrec d'alumnes de dansa de l'Escola Municipal de Música
Alumnes de l'Aula Municipal de Teatre van escenificar els microcontes guanyadors de la V edició del certamen
La Coral la Lira, amb l'acompanyament d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, va cloure l'acte amb tres peces musicals

Arxius adjunts

  • Fumar mata (PDF, 5 kB)
    Relat guanyador del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes 2015
  • 48 segons (PDF, 16 kB)
    Accèssit Premi Font de Santa Caterina de Microcontes 2015
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona