CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Escola Municipal de Música participarà en el fòrum “Educació musical al XXI” de l’ESMUC

L’Escola Municipal de Música participarà en el fòrum “Educació musical al XXI” de l’ESMUC

04/07/2018

El centre ha estat convidat per explicar el 6 de juliol a l’Escola Superior de Música de Catalunya el projecte “Teatre social i educació teatral a les escoles de primària de Montornès”.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre estarà present, el divendres 6 de juliol, en el fòrum “Educació musical al XXI” que organitza per primera vegada l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

L’objectiu del fòrum és crear un espai de trobada entre els professionals de les escoles d’arts perquè posin en comú les seves experiències. La temàtica d’aquest primer fòrum és la pràctica artística dins de les escoles de primària.

Hi participaran el director de l’Escola Jordi Soler i les professores de l’Aula de Teatre Conxi Molero i Sara Pujadó. A les 12.15 h presentaran el projecte “Teatre social i educació teatral” que s’imparteix des de fa més de 10 anys a totes les escoles de primària de Montornès.

Més de 10 anys fent teatre

Les professores de l’Aula de Teatre realitzen, des de fa més de 10 anys, tallers de teatre social a les escoles de primària del municipi. El seu paper també és important fora de les aules, ja que organitzen tallers de teatre social conjuntament amb el Centre Juvenil Satèl·lit i el Centre Infantil La Peixera.

Aquests grups interpreten cada any obres de creació pròpia. El grup de teatre social de l’Espai Jove va presentar l’obra d’enguany, ACOSADXS, el 12 de maig a la Sala Barts, en el marc de la trobada de teatre social per a joves Deslimita’m.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell del fòrum "Educació musical al XXI"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona