CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Teatre en anglès i taller de guitarra a l’Escola de Música

Teatre en anglès i taller de guitarra a l’Escola de Música

29/01/2019

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre organitza dos cursos de curta durada: Teatre en anglès i taller de guitarra d’acompanyament, nivell d’iniciació.

Al mes de febrer comencen dos cursos de curta durada a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. Com a novetat al centre, els nens i nenes de 9 a 12 anys poden inscriure's al curs de teatre en anglès, impartit per la professora Neus Martínez.

Durant 8 sessions es treballarà el lèxic de la llengua anglesa juntament amb diferents tècniques teatrals. Les classes de teatre en anglès comencen el 8 de febrer i es faran cada divendres de 17.30 a 18.30 h.

El 6 de febrer també es posa en marxa un taller d'iniciació a la guitarra, adreçat a persones joves i adultes que vulguin començar a tocar aquest instrument. El curs té una durada de 10 sessions on es treballaran els primers acords, ritmes i petites melodies amb el professor Joaquim Sánchez. El taller de guitarra es durà a terme els dimecres de 20 a 21 h.

Les inscripcions ja estan obertes. Per a més informació, trucar al telèfon 935686367 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Adaptació del cartell dels cursos d'hivern a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona