CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes i preinscripcions al curs 2023-24 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Portes obertes i preinscripcions al curs 2023-24 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

27/04/2023

Les persones que vulguin apuntar-se a qualsevol dels cursos del centre podran fer-ho de manera telemàtica al web musica.montornes.cat entre l’1 i el 21 de maig. Si ja són alumnes, ho hauran de fer a través del portal Gwido. El 6 de maig al matí es durà a terme una jornada de portes obertes a l’escola.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès obrirà el termini de preinscripcions l’1 de maig i es perllongarà fins al 21 del mateix mes. Com ve sent habitual, caldrà formalitzar-les de manera telemàtica:

  • Alumnat nou: web de l’escola.
  • Alumnat actual: portal Gwido, amb l’usuari i contrasenya corresponents.

En funció de les sol·licituds rebudes, l’escola configurarà els grups d’alumnes i publicarà la relació de persones admeses i llistes d’espera. Posteriorment, amb dates encara per concretar a finals de juny i principis de juliol, començarà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Cursos per a totes les edats i gustos

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès ofereix ensenyaments artístics des dels 3 anys i fins a persones adultes. Dels 3 als 5 anys, la iniciació és comuna per a les tres disciplines artístiques i és a partir dels 6 que l’alumne ja pot triar l’itinerari que vulgui cursar: música, dansa i/o teatre.

Per a les persones joves i adultes, l’oferta es concreta en instruments, cor d’adults, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre.

Una oportunitat per descobrir l’escola des de dins

El centre ha organitzat una jornada de portes obertes el dissabte 6 de maig a les 12 h. El públic podrà conèixer les instal·lacions i l’oferta formativa de primera mà. També tindrà lloc un tast d’instruments. Per a més informació podeu contactar amb el centre (trucant al 93 568 63 67, enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a l’Instagram @emmdt_montornes). L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.

Arxivat a: Cultura i festes
Preinscripcions a l'Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona