CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Actuacions de manteniment a equipaments culturals i educatius

Actuacions de manteniment a equipaments culturals i educatius

11/08/2022

Aprofitant les vacances d’estiu, s’està realitzant la substitució de la climatització a l’edifici que comparteixen la Biblioteca i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. També s’estan fent treballs de pintura i petites reparacions a ambdós equipaments, al Teatre Margarida Xirgu i a la Masia El Molí.

Abans de donar inici al curs 2022-23, aquests dies l’Ajuntament coordina diverses actuacions de manteniment a equipaments culturals i educatius de Montornès.

A l’edifici de la Biblioteca i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre s’està duent a terme la substitució de la climatització. L’empresa Gestión Integral de Instalaciones SL s’encarrega dels treballs, que tenen un cost de 157.390 euros. A més, es realitzaran feines de pintura interior i canvi de cel ras a zones malmeses per un import de 48.000 euros.

Pel que fa al Teatre Margarida Xirgu, s’ha pintat l’escenari de l’equipament. Les obres tenen un cost de 3.500 euros (IVA inclòs).

També s’han efectuat repassos interiors de pintura i petites reparacions a la Masia El Molí, edifici que actualment és la seu de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i el Pla de Transició al Treball (PTT). L’actuació de millora se suma a les que s’estan duent a terme a les escoles Marinada, Can Parera, Mogent, Sant Sadurní i El Lledoner. En aquest cas les feines són a càrrec de la brigada municipal i el cost aproximat del material i la maquinària emprada és de 15.000 euros (IVA inclòs).

A més de a equipaments educatius i culturals també s’estan fent obres a d’altres de caràcter esportiu com les piscines cobertes i la recepció del CEM Les Vernedes, les pistes municipals de tennis i les pistes municipals d’atletisme.

Arxivat a: General
Treballs de substitució de la climatització a la Biblioteca.
Treballs de substitució de la climatització a la Biblioteca.
Treballs de pintura interior a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.
Treballs de substitució de cel ras a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.
 Treballs de pintura de l'escenari del Teatre Margarida Xirgu.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona