CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El teatre com a eina de transformació social per a infants i joves

El teatre com a eina de transformació social per a infants i joves

21/05/2021

Els grups del projecte comunitari de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre al Centre Juvenil Satèl·lit i al Centre Infantil La Peixera han presentat les obres que han treballat al llarg de l’any avui a l’Espai Cultural Montbarri.

Tot i la situació derivada de la pandèmia, aquest curs els projectes comunitaris de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre han continuat de manera presencial, potenciant encara més la tasca social, emocional i educativa en aquests espais.

Aquesta tarda l’Espai Cultural Montbarri ha acollit la presentació dels treballs realitzats amb els grups del Centre Infantil La Peixera i el Centre Juvenil Satèl·lit, adreçada només a joves i familiars per les restriccions en l’aforament.

D’una banda, s’ha projectat el curtmetratge que el grup de grans del Centre Infantil La Peixera ha treballat sota el nom Niñxs de Barrio. Els infants s’han encarregat de la idea, el guió, el rodatge i l’edició, amb el suport de les educadores. A la ficció, els i les protagonistes donen veu a situacions i problemàtiques del seu dia a dia al barri de Montornès Nord.

D’altra, el grup de joves del Centre Juvenil Satèl·lit ha escenificat l’obra de teatre La família ideal, una proposta que neix de les seves idees i inquietuds relacionades amb la família. Des de fa uns anys, el col·lectiu també forma part del projecte Actuem, una iniciativa de teatre social de la Fundació La Roda i l’Associació Impacta’T. El programa culminarà el 6 de juny a la Sala Barts de Barcelona amb la mostra de teatre social Deslimita’m, que comptarà amb la participació de diversos grups de la província, entre ells el de Montornès.

Arxivat a: Infància, Joventut
Foto de família amb els infants i joves del CI La Peixera i del CJ Satèl·lit que participen en el projecte de teatre social
Un moment de l'obra "La família ideal"
Fotograma del curtmetratge "Niñxs de Barrio"
Fòrum amb els infants del CI La Peixera que han participat en l'elaboració del curtmetratge
Presentació de l'acte d'aquesta tarda amb la professora de l'EMMDT Sara Pujadó i el regidor d'Infància i Joventut, Sergio Carrillo.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona