CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 10 anys de l’Aula de Teatre i del Lledoner

10 anys de l’Aula de Teatre i del Lledoner

27/10/2015

L’Aula Municipal de Teatre i la Llar d’Infants Pública el Lledoner han celebrat aquest cap de setmana els seus deu anys d’història amb dues festes. Més de mil alumnes han passat pels equipaments durant la dècada.

Tant l’Aula de Teatre com la Llar d’Infants es troben en plena celebració dels respectius aniversaris.

El Lledoner va celebrar una festa dissabte amb pares, alumnes i exalumnes en què es va presentar la Mireia, la gegantona del centre, acompanyada per la colla de grallers i el drac petit de la Colla de Drac i Diables.

També dissabte, l’Aula de Teatre va organitzar una festa a la plaça de Pau Picasso amb tallers, actuacions i una gimcana temàtica. Les activitats es perllongaran durant tot el trimestre amb representacions i espectacles.

Una dècada formant persones a través del teatre

L’Aula de Teatre que va començar l’activitat com una part més de l’ensenyament que s’impartia a l’Escola Municipal de Música i Dansa s’ha consolidat com a una eina de dinamització educativa i integradora de primer nivell. Durant aquesta dècada han passat per l’aula prop de 600 alumnes. Actualment en té una seixantena que cursen la disciplina al centre, però la seva influència s’estén a entitats, col·lectius i escoles. En són exemples el taller de Teatre Social del Centre Juvenil Satèl·lit, l’Espai Dona de Montbarri o la col·laboració amb el Grup Els Àngels - ASPAHID (Associació de Pares de fills disminuïts físics, psíquics i sensorials).

Aprendre des de la primera infància

Si la música, la dansa i el teatre es consideren ja part fonamental del creixement de les persones, és evident la importància de la formació en els primers compassos de la vida. Per això, la Llar d’Infants Pública el Lledoner potencia, des de fa deu anys, un ensenyament de qualitat orientat a la formació integral en un entorn de relació directa i participativa amb els pares. Des de la creació han passat pel centre al voltant de 450 alumnes d’entre 0 i 3 anys. 

 

Arxivat a: Cultura i festes, Educació, Infància, Joventut
Festa d'aniversari de la Llar d'Infants Pública el Lledoner
Exposició fotogràfica dels deu anys de l'Aula Municipal de Teatre
Festa d'aniversari de la Llar d'Infants Pública el Lledoner
Animació infantil durant la festa d'aniversari de l'Aula Municipal de Teatre
Festa d'aniversari de l'Aula de Teatre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona