CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

  1. Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
    14/09/2022
    L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
  2. Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
    08/09/2022
    Les obres a la confluència de la BV-5001 i Ernest Lluch formen part del projecte de millora de la carretera al seu pas per Montornès, que inclou un total de sis actuacions. Els treballs van quedar interromputs el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària.
    Arxivat a: Via pública
  3. Tram de l'avinguda d'Ernest Lluch tallat al trànsit.
    06/09/2022
    Del 6 al 21 de setembre, l’av. d’Ernest Lluch, entre l’av. de la Llibertat i el c. de la Pau, romandrà tallada al trànsit amb motiu del muntatge de les atraccions al recinte firal. Tampoc s’hi podrà estacionar.
    Arxivat a: Via pública
  4. Carrer de Can Parera.
    18/08/2022
    Durant tot el matí, el carrer romandrà tancat per les obres que s'estan fent a l'edifici de la Biblioteca i l'Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre.
    Arxivat a: Via pública
  5. Tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de reparació del paviment asfàltic.
    25/07/2022
    Entre el 27 i el 29 de juliol es duran a terme actuacions per reparar l'asfaltat del tram del carrer del Molí comprès entre el carrer de Lleida i la rambla de Sant Sadurní. ACTUALITZACIÓ: El 29/07/2022 les obres han quedat finalitzades per la qual cosa no hi haurà incidències en el trànsit els dies 1 i 2 d’agost, com s'havia previst inicialment.
    Arxivat a: Via pública
  6. .
    21/07/2022
    L’Ajuntament ha presentat als Fons Next Generation europeus les reformes de les escoles Marinada i Sant Sadurní i la proposta de rehabilitació d’edificis a Montornès Nord i Centre. S’està enllestint la petició d’ajut per a la construcció del la residència i centre de dia.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
  7. Actuació dels cossos de seguretat
    19/07/2022
    L’avís s’ha rebut a les 18.32 h. L'incendi ha quedat controlat i extingit en poc més d’una hora. Hi ha participat dues dotacions de bombers, ADF, Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local. El foc ha afectat ambdues bandes del camí fluvial, en ...
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
  8. .
    15/07/2022
    A causa de les elevades temperatures i el risc extrem d'incendi es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral a partir d’avui divendres, 15 de juliol, i fins a la desactivació de la Fase 3 del Pla Alfa, activat a bona part de Catalunya.
    Arxivat a: Ciutadania, Via pública
  9. Nou enllumenat LED a la rambla de Sant Sadurní.
    11/07/2022
    Aquests dies s'estan realitzant els treballs de substitució de 46 lluminàries de vapor de mercuri per d’altres amb tecnologia LED als carrers de l’Estrella i de Sant Isidre, i al passatge i la rambla de Sant Sadurní. L’actuació comportarà una reducció del consum elèctric del 60 %.
    Arxivat a: Via pública
  10. Infants del Casal de Vacances jugant al Cruyff Court.
    01/07/2022
    Des d’aquest divendres el veïnat pot fer ús de les pistes i espais habilitats al nou parc socioesportiu de Montornès Nord. La inauguració oficial tindrà lloc a mitjans de setembre.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Via pública
Anterior Pàgina 5 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona