CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millores en el paviment del carrer del Molí: INFORMACIÓ ACTUALITZADA 29/07/2022

Millores en el paviment del carrer del Molí: INFORMACIÓ ACTUALITZADA 29/07/2022

25/07/2022

Entre el 27 i el 29 de juliol es duran a terme actuacions per reparar l'asfaltat del tram del carrer del Molí comprès entre el carrer de Lleida i la rambla de Sant Sadurní. ACTUALITZACIÓ: El 29/07/2022 les obres han quedat finalitzades per la qual cosa no hi haurà incidències en el trànsit els dies 1 i 2 d’agost, com s'havia previst inicialment.

Aquesta setmana es posaran en marxa els treballs per reparar i millorar la calçada del carrer del Molí, al barri de La Bòbila. Les feines es duran a terme en dues fases.

Els dies 27, 28 i 29 de juliol, al tram comprès entre el carrer de Lleida i la rambla de Sant Sadurní, es duran a terme obres per reparar el paviment asfàltic. S'aplicaran noves capes de materials per allisar la superfície i es renovarà la senyalització viària horitzontal. Per millorar la seguretat a la zona, també s'instal·larà un element reductor de velocitat abans del pas de vianants que hi ha a la sortida del passatge del Safareig de les Bruixes.

Afectacions en el trànsit de vehicles: El tram del carrer del Molí comprès entre la rambla de Sant Sadurní i el carrer de Lleida romandrà tancat al trànsit des de les 8 h del dimecres 27 de juliol fins a les 20 h del divendres 29. Durant aquests dies, el veïnat podrà accedir als seus aparcaments des de les 20 h fins a les 7.30 h.

Un cop acabada la primera actuació, se’n farà una segona a les rampes dels passos elevats que hi ha al mateix carrer del Molí, entre el carrer de Lleida i el passatge de Sant Miquel. Els treballs tindran lloc entre l’1 i el 2 d’agost i se centraran en suavitzar el pendent perquè la circulació de vehicles sigui més amable, sense treure la funció de moderació de velocitat dels elements. 

Afectacions en el trànsit de vehicles: El tram del carrer del Molí comprès entre el passatge de Sant Miquel  i el carrer de Lleida romandrà tancat al trànsit entre les 8 h del dilluns 1 d’agost a fins a les 20 h del dimarts 2. Durant aquests dies, el veïnat podrà accedir als seus aparcaments des de les 20 h fins a les 7.30 h. ACTUALITZACIÓ: El 29/07/2022 les obres han quedat finalitzades per la qual cosa no hi haurà incidències en el trànsit els dies 1 i 2 d’agost, com s'havia previst inicialment..

El pressupost de les obres és de 45.388,31 euros amb IVA.

Arxivat a: Via pública
Tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de reparació del paviment asfàltic.
Tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de reparació del paviment asfàltic.
Una part del tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de millora als passos elevats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona