CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inaugurat oficialment el Cruyff Court Montornès Nord

Inaugurat oficialment el Cruyff Court Montornès Nord

14/09/2022

L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.

Aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme l’acte oficial d’inauguració del Cruyff Court, un dels projectes destacats del nou parc socioesportiu de Montornès Nord.  

El Cruyff Court Montornès Nord és el 15è que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya i el 1r de la comarca, en aliança amb la Fundació ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona. L’objectiu és promoure l’esport com a via d’inclusió, cohesió i transformació social. El projecte també té el suport de l’Ajuntament de Montornès del Vallès. 

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a propòsit fomentar l’esport i inculcar valors com ara la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, i també aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil. 

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts; i el Community Program, l’objectiu del qual és que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig. 

Acte oficial amb figures rellevants i una festa multitudinària 

L’acte d’inauguració del Cruyff Court Montornès Nord ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú; el director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa”, Xavier Bertolín; i l’alcalde de Montornès del Vallès, José A. Montero. També hi ha assistit l'entrenador montornesenc Marc Fuentes com a ambaixador de la Fundació Cruyff, així com 150 infants de l'Escola Marinada i nombrós públic.

Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als nens i nenes que li ho han demanat. La inauguració ha anat seguida d’una gran festa amb diverses activitats esportives i música en directe amb la xaranga Tirant Lo Band. 

Un gran parc socioesportiu a Montornès Nord

El Cruyff Court és un dels projectes destacats del nou parc socioesportiu de Montornès Nord que impulsa l’Ajuntament. L’espai és el resultat d’un procés de participació ciutadana realitzat el 2019 per renovar i revitalitzar els 17.200 m2 de terrenys en desús de l’antic camp de futbol de Montornès Nord. 

A més del Cruyff Court, la primera fase del macroprojecte, ja executada, compta amb una pista de bàsquet, dues de minibàsquet, una de voleibol i una altra de polivalent. En una segona fase, es durà a terme la resta de les instal·lacions previstes, que inclouen el condicionament d’un skate park, zones de picnic i jocs infantils, entre d'altres.

Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
D'esquerra a dreta: Xavier Bertolín, José A. Montero, Susila Cruyff, Laia Codina, Jordi Cruyff i Marta Segú.
La jugadora Laia Codina amb Jordi Cruyff.
D'esquerra a dreta: Susila Cruyff, Jordi Cruyff, José A. Montero, Marta Segú i Xavier Bertolín.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero.
L'alcalde, José A. Montero, amb Jordi Cruyff, representants de les fundacions Cruyff, FC Barcelona i la Caixa, i l'entrenador montornesenc Marc Fuentes.
Partits inaugurals al Cruyff Court.
Partits inaugurals al Cruyff Court.
La jugadora Laia Codina s'ha fet fotos i ha signat autògrafs als infants assistents.
L'entrenador montornesenc Marc Fuentes amb Jordi Cruyff.
Activitats de la festa inaugural del Cruyff Court i el parc socioesportiu.
Actuació de la xaranga Tirant Lo Band.
Activitats de la festa inaugural del Cruyff Court i el parc socioesportiu.
Activitats de la festa inaugural del Cruyff Court i el parc socioesportiu.
Accés al parc socioesportiu durant la inauguració.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona