CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Diputació reprèn les obres de millora a la rotonda de la BV-5001 i l’av. d’Ernest Lluch

La Diputació reprèn les obres de millora a la rotonda de la BV-5001 i l’av. d’Ernest Lluch

08/09/2022

Les obres a la confluència de la BV-5001 i Ernest Lluch formen part del projecte de millora de la carretera al seu pas per Montornès, que inclou un total de sis actuacions. Els treballs van quedar interromputs el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària.

La Diputació, responsable de la carretera BV-5001, ha reprès les obres de millora de la seguretat a l’entorn de la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch que van quedar a mig fer el mes de maig per l’abandonament de l’empresa a qui s’havien adjudicat.  

Les obres que ara continuen inclouen la reducció del diàmetre exterior de la rotonda, l’habilitació de dos passos de vianants nous i l’apropament del que ja hi ha per reduir el circuit dels vianants. També es faran illetes de refugi per garantir la seguretat quan es vagi a peu, s’ampliaran les voreres, es millorarà l’enllumenat i s’incorporarà nou ferm. La durada prevista és de dos mesos.

Mentre durin els treballs i quan sigui necessari s’habilitaran itineraris senyalitzats adaptats per als vianants. No està previst que hi hagi restriccions en el trànsit de vehicles, tret de quan es facin treballs puntuals de pavimentació. 

La resta de treballs, pendents d’una nova licitació 

Després de la renúncia per part de l’empresa adjudicatària, la Diputació haurà de fer una nova licitació per a la part del projecte que ha quedat pendent.

Les obres a la carretera BV-5001 al seu pas pel nucli urbà estan promogudes per l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona. El projecte incloïa sis actuacions de millora al llarg de la carretera, des d’Ernest Lluch fins a la cruïlla de Can Parera, que tenen l’objectiu de reduir l’accidentalitat en aquesta via. Al desembre es van iniciar les millores a la cruïlla de la BV-5001 i al carrer de Can Parera. Ja al febrer, van començar els treballs que van quedar inacabats a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.

A més d’enllestir les obres a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch, faltarà executar les millores previstes a quatre punts més: la cruïlla amb l’avinguda de la Llibertat; un pas elevat a l’altura del carrer Major; la rotonda de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i la intersecció amb el carrer de Villanueva de Nicaragua.

Arxivat a: Via pública
Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona