CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

  1. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
    02/11/2022
    Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  2. Xerrada amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.
    28/10/2022
    Les xerrades entre les empreses i els joves d’entre 16 i 29 anys continuen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. A les trobades es tracten qüestions com les competències clau en el mercat laboral i els processos de selecció. Des del juliol de l’any passat el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès més de 240 persones.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  3. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
    25/10/2022
    “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  4. Els i les assistents al Ple de la Taula Vallès Oriental Avança.
    04/10/2022
    Montornès ha estat l'amfitrió del primer Ple presencial de la Taula Vallès Oriental Avança des de l'inici de la pandèmia. Representants del Consell Comarcal, d'organitzacions empresarials i sindicals, així com regidors/es s'han trobat aquest dimarts a l'Espai Cultural Montbarri.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Anna Vilar i Ingrid Sala, de l'empresa Henkel.
    04/10/2022
    La "Dimensió Sociolaboral" ha engegat aquests dies l'itinerari adreçat a joves amb titulació acadèmica. El curs inclou tallers i xerrades amb l'objectiu que els nois i noies adquireixin coneixements sobre el mercat laboral i descobreixin les seves potencialitats.
    Arxivat a: Ocupació
  6. imatge: gpointstudio
    08/07/2022
    En el marc del nou programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dos veïns i dues veïnes del poble treballen en dos plans de millora de les zones verdes periurbanes i de la millora de la neteja i gestió de residus. La durada dels contractes és de 12 mesos.
    Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
  7. Foto de família amb els participants en el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
    23/06/2022
    Un total de 14 nois i noies han completat el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va organitzat dins del projecte de foment de l’ocupació Dimensió Sociolaboral. Alguns dels joves faran les pràctiques al Casal de Vacances de Montornès i la resta les realitzaran al campus Olímpia que l’entitat Superacció coordina a Barcelona.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  8. Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
    16/06/2022
    Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.
    Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
    15/06/2022
    En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Exterior de l'OAC Centre
    07/04/2022
    Durant el mes de maig, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) oferirà dos tallers adreçats a veïns i veïnes que estiguin a l'atur o en procés de millora d’ocupabilitat. Les sessions abordaran qüestions com els processos de selecció o la preparació d’estratègies per a la recerca de feina.
    Arxivat a: Ocupació
Anterior Pàgina 4 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona