CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició del curs del Mòdul B del Servei de Primera Acollida a Montornès

Nova edició del curs del Mòdul B del Servei de Primera Acollida a Montornès

16/04/2024

Un total de 14 veïns i veïnes han seguit una formació presencial dedicada al món laboral. Aquest dilluns al matí s’ha fet entrega dels diplomes a les persones participants en un acte celebrat a l’Ajuntament.

Les persones nouvingudes continuen rebent formació a través del Servei de Primera Acollida de l’Ajuntament de Montornès. Per segona vegada, el Departament de Polítiques Migratòries del Consistori ha gestionat una formació presencial del Mòdul B.

El curs inclou coneixements sobre el món laboral i és imprescindible per aconseguir el Certificat d’Acollida, juntament amb els mòduls A (aprenentatge de la llengua) i C (societat catalana i marc jurídic).

Les sessions han anat a càrrec d’una tècnica d’Acollida del Consell Comarcal i una tècnica d’Orientació del Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Montornès. A més dels continguts sobre l’àmbit laboral, les persones assistents també han seguit el taller “Identificació de discriminacions” impartit per la Diputació de Barcelona.

La formació ha estat possible gràcies a una subvenció que el Consell Comarcal del Vallès Oriental va rebre el 2023. L’Ajuntament va demanar realitzar el curs de manera presencial, aprofitant la contractació de l’agent d’acollida, d’origen marroquí, per fer traduccions a les persones nouvingudes que han seguit el curs i que encara no coneixen els idiomes oficials del territori, la major part d’elles del Marroc. De les 14 persones que han seguit el curs, 13 són d’origen marroquí i 1 d’Uruguai.

L’entrega dels diplomes va tenir lloc ahir dilluns al matí a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i va comptar amb la presència del regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado.

Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
Participants en el curs amb el regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, i professionals dels departaments de Polítiques Migratòries i Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç.
Lliurament de diplomes del curs.
Un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona