CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Entregats els diplomes de la 2a edició de l’IDIQ

Entregats els diplomes de la 2a edició de l’IDIQ

27/07/2023

Els 19 participants de la segona edició de l’IDIQ (I Després de l’Insitut Què) de la Dimensió Sociolaboral han recollit aquest dijous els certificats acreditatius de la formació. Des del març, els nois i noies han pogut tastar cinc oficis diferents.

Un any després de la posada en marxa de la Dimensió Sociolaboral, aquesta setmana s’ha tancat la segona edició del mòdul prelaboral IDIQ (I Després de l’Institut Què) amb l’acte d’entrega dels diplomes al Centre Juvenil Sputnik. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero i de la regidora de joventut, Evelyn de la Rosa.

L’IDIQ s’adreça a joves amb baixa qualificació d’entre 16 i 29 anys que necessiten acompanyament per reprendre les seves trajectòries. El curs s’ha desenvolupat de març a juliol i ha comptat amb prop de 500 hores de formació, en les quals les persones participants han adquirit tant competències transversals com professionals.

En la segona edició del projecte han participat un total de 19 joves que han completat els mòduls de pràctica esportiva, comunicació, competències clau, informàtica, diversitat i igualtat de gènere. Pel que fa als tastets laborals, l’oferta ha estat més amplia que en l’edició anterior i  han pogut veure com és la mecànica de bicicletes, el manteniment i reparació d’equips informàtics, la perruqueria, la cuina, i ser tècnic/a esportiu.

Arxivat a: Joventut, Ocupació
L'acte d'entrega de diplomes s'ha fet al Centre Juvenil Sputnik.
Els nois i noies que han completat l'IDIQ amb els diplomes i representants municipals.
Un moment de l'acte d'entrega dels diplomes de la 2a edició de l'IDIQ.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona