CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continua el procés de selecció per a l’itinerari de l’FPO Dual dedicat a joves amb discapacitat intel·lectual

Continua el procés de selecció per a l’itinerari de l’FPO Dual dedicat a joves amb discapacitat intel·lectual

28/12/2023

En els darrers dies han començat les sessions informatives per participar en aquest projecte que combina un contracte de treball remunerat durant un any, formació i acompanyament laboral. Les persones de 16 a 35 anys amb certificat de discapacitat intel·lectual que hi vulguin participar poden presentar les sol·licituds fins al 7 de gener.

El programa Formació Professional Ocupacional Dual (FPO-Dual) de 2024 va prenent forma. Recentment, el Departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha iniciat les sessions informatives per a la selecció de 8 joves de 16 a 35 anys que disposin d’un certificat de discapacitat intel·lectual d’un mínim del 33 %.

L’itinerari consisteix en un contracte en alternança que combina de manera simultània treball remunerat durant un any, una formació de certificat de professionalitat en l’àmbit logístic i formació transversal. Durant tot el procés, les persones contractades rebran acompanyament individualitzat i grupal, així com orientació laboral.

Una desena de joves amb les seves respectives famílies han assistit a les primeres sessions informatives, tot i que se’n preveuen més. El procés de selecció continuarà el 8 de gener amb entrevistes a les persones aspirants i referents familiars. Finalment, es durà a terme una formació prèvia a la contractació per aproximar els i les participants a l’entorn laboral i dotar-los de competències transversals com el treball en equip, per exemple.

L’inici del programa serà al febrer de 2024. En un principi el termini de presentació de sol·licituds havia de finalitzar el 15 de desembre, però l’OPEC l’ha ampliat fins al 7 de gener. Les persones interessades poden contactar amb el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament al telèfon 93 566 70 04 o de manera presencial a l’OAC Centre, ubicada al carrer de Sant Isidre, 11-13. També hi ha l’opció d’apuntar-se emplenant el formulari adjunt.

A més de l’itinerari per a joves de 16 a 35 anys amb discapacitat intel·lectual, l’FPO Dual de 2024 a Montornès també en contempla un altre per a persones de 16 a 29 anys.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Sessió informativa de l’itinerari de l’FPO Dual dedicat a joves amb discapacitat intel·lectual.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona