CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Finalitzat el primer curs de costura bàsica i castellà promogut per l’OPEC

Finalitzat el primer curs de costura bàsica i castellà promogut per l’OPEC

31/10/2023

Un total de 8 dones han completat la formació, de 150 hores de costura i 150 hores de llengua castellana. En els darrers dies, l’Espai Cultural Montbarri ha acollit l’acte d’entrega dels certificats, que ha comptat amb una desfilada de les usuàries per mostrar les peces confeccionades. El curs tindrà continuïtat amb el nou programa Treball als Barris 2023.

Per primera vegada, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha ofert un curs de costura bàsica adreçat a dones amb risc d’exclusió social i amb dificultats per parlar castellà. La formació ha comptat amb 150 hores de costura i 150 hores de llengua castellana i ha estat impartida per l’entitat Mujeres Pa'lante.

En els darrers dies, les 8 dones que han completat la formació, totes del barri de Montornès Nord, han fet una desfilada a l’Espai Cultural Montbarri en la qual han mostrat les peces que han confeccionat durant el curs, com ara una bossa, un davantal i un vestit que cadascuna ha elaborat com a projecte personal. Durant la presentació, les participants s’han animat a presentar les creacions en castellà, posant així en pràctica l'après durant l'experiència.

L’acte ha comptat amb la presència de membres de Mujeres Pa'lante, així com de l’alcalde, José A. Montero, i del regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado, que han entregat els diplomes a les participants.

El curs de costura bàsica ha estat subvencionat per la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el SEPE, en el marc del programa Treball als Barris 2022. El projecte ha estat concedit de nou, així que iniciarà una nova edició en les properes setmanes dins el programa Treball als Barris 2023.

Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
Les dones que han completat el curs de costura bàsica amb l'alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado.
Una de les dones participants mostrant la seva creació.
Una de les dones participants mostrant la seva creació.
L'alcalde, José A. Montero, entregant un dels certificats.
Una mostra de les peces creades durant el curs.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona