CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Beques de suport a la formació dins del programa de foment de l’ocupació juvenil

Beques de suport a la formació dins del programa de foment de l’ocupació juvenil

03/11/2023

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de beques per als i les joves que enguany han cursat el mòdul prelaboral IDIQ (I Desprès de l'Institut, Què?) desenvolupat pel Departament municipal d’Ocupació Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). S'hi destinaran 5.000 €.

Des d’aquest divendres i fins al 7 de novembre els joves que enguany han participat en el mòdul prelaboral IDIQ organitzat pel Departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, poden presentar la sol·licitud per optar a les beques d’estudi que ha convocat l’Ajuntament.

El mòdul correspon a un dels itineraris de la “Dimensió sociolaboral”, una de les dimensions que es desenvolupen en l’àmbit municipal per donar un suport integral al jovent.

En aquest cas, es tracta de joves amb poca formació i sense experiència laboral. Entre els mesos de febrer i juliol, una vintena van participar en un mòdul formatiu que els va permetre fer un tastet de diverses ocupacions com perruqueria, cuina, manteniment de bicicletes i reparació d’equips informàtics. També van desenvolupar competències transversals a través de la pràctica esportiva i de l’aprenentatge de noves tecnologies, entre d’altres matèries.

La participació i aprofitament del curs els donava opció a optar a una beca d’estudis de 120 € mensuals per un període de sis mesos, que són les que ara es convoquen. Trobareu tota la informació en l'enllaç adjunt.

Preparant la propera edició del mòdul prelaboral IDIQ

El mòdul prelaboral IDIQ desenvolupat enguany, és el segon organitzat per l’OPEC en el marc de la”Dimensió sociolaboral”. Amb vista al 2024, se’n prepara un altre, també de sis mesos, que s’iniciarà al gener. En aquesta ocasió es preveu oferir als joves tastets d’ocupacions com l’horticultura, el manteniment d’edificis, perruqueria, cuina, manteniment de bicicletes, i esports. Així mateix, els i les participants podran continuar desenvolupant les competències transversals que requereix el món educatiu i l’entorn laboral a través de la pràctica esportiva, l’expressió artística, la musicoteràpia, les TIC, etc.

Les persones d’entre 16 i 29 anys que estiguin interessades a participar en la propera edició del mòdul prelaboral IDIQ es poden adreçar al Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç trucant al telèfon 93 566 70 04 o a través del WhatsApp al 697 461 557.

Arxivat a: Ocupació
Mòdul prelaboral IDIQ - Formació en perruqueria
L'expressió artística, una de les competències clau del mòdul prelaboral IDIQ
Mòdul prelaboral IDIQ - Formació en cuina
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona