CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

  1. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
    15/06/2022
    En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  2. Exterior de l'OAC Centre
    07/04/2022
    Durant el mes de maig, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) oferirà dos tallers adreçats a veïns i veïnes que estiguin a l'atur o en procés de millora d’ocupabilitat. Les sessions abordaran qüestions com els processos de selecció o la preparació d’estratègies per a la recerca de feina.
    Arxivat a: Ocupació
  3. Rebuda dels participants en l’itinerari IDIQ de la Dimensió Sociolaboral al Centre Juvenil Sputnik.
    29/03/2022
    Recentment han començat els tastets laborals que el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha organitzat dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil. Hi participen 15 joves d’entre 16 i 29 anys amb baixa qualificació formativa i sense experiència laboral. A mitjans d’abril s’iniciarà la formació de l’itinerari dedicat a persones amb titulació acadèmica. Les persones interessades a participar-hi poden contactar amb l’OPEC.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  4. Intervenció del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, a la presentació del projecte Dimensió Sociolaboral.
    07/02/2022
    El projecte s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i conté dos itineraris d’atenció en funció del grau formatiu i l’experiència de les persones. També inclou un treball de prospecció i contacte amb el teixit empresarial per al foment de les pràctiques i les contractacions a menors de 30 anys.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Instal·lacions de l'OAC del carrer de Sant Isidre.
    28/01/2022
    El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha obert dos programes d’ajuts a la contractació. Un d’ells està destinat a joves majors de 16 anys i menors de 30, mentre que l’altre s’adreça a persones aturades que tinguin més de 30 anys. El departament d'Ocupació Promoció Econòmica i Comerç ofereix a les empreses suport a l'hora de sol·licitar els ajuts i ofereix els perfils professionals de la borsa de treball municipal per possibilitar les contractacions.
    Arxivat a: Ocupació
  6. .
    09/12/2021
    La formació forma part del programa Treball als barris i s'adreça a persones inscrites a la borsa de treball de Montornès. Els cursos versaran sobre medi ambient, administració, dona i emprenedoria social i noves tecnologies. Les inscripcions ja són obertes.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  7. .
    03/12/2021
    L’Ajuntament ha obert dues convocatòries d’ajuts: una per a la restauració i el comerç afectat econòmicament per la Covid-19 i una altra per al foment de la contractació, l’emprenedoria i els projectes de l’Economia Social i Solidària. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 19 de desembre.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  8. Sessió formativa del 18 de novembre a l'Espai Cultural Montbarri.
    24/11/2021
    Aquest mes, dins del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal, l’Ajuntament ha ofert quatre tallers sobre temes com la signatura digital, els tràmits telemàtics i les videoconferències. Segons les previsions, la programació continuarà al llarg del primer trimestre de 2022.
    Arxivat a: Promoció Econòmica, Ocupació
  9. El regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, a la presentació de la 4a fESS
    10/11/2021
    Del 12 al 20 de novembre, Montornès tornarà a celebrar la Fira de l'Economia Social i Solidària amb actes presencials. La programació posa el punt de mira en l'economia feminista i en l'àmbit de les cures.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  10. .
    05/11/2021
    La 4a Fira de l’Economia Social i Solidària estarà dedicada a l’Economia feminista i les cures. Les activitats es desenvoluparan del 12 al 20 de novembre.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 5 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona