CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

  1. Un dels cursos realitzats al Casal de Cultura.
    10/07/2023
    En els darrers mesos un centenar de persones han realitzat un total de vuit cursos organitzats pel Departament municipal d'Ocupació per facilitar l'ocupabilitat de les persones del poble que busquen feina. Recentment també han començat diversos grups de conversa en castellà per a persones que tenen dificultats amb l'idioma que tindran lloc setmanalment a la Biblioteca.
    Arxivat a: Ocupació
  2. Un moment de la sessió informativa de l'OPEC amb famílies i joves amb diversitat funcional
    27/06/2023
    El Departament municipal d’Ocupació ha dut a terme en els darrers dies una sessió informativa adreçada a joves amb diversitat funcional que busquen feina. L’acció forma part de la “Dimensió Sociolaboral” del projecte “Dimensió Jove” que pretén donar suport integral al jovent del poble.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  3. Pràctiques a les instal·lacions d'APEC
    22/06/2023
    Hi ha participat una dotzena de persones que han rebut formació per poder obtenir el carnet professional d’operació de carretons.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  4. L'alcalde en funcions, José A. Montero, entregant els diplomes.
    14/06/2023
    Un total de 24 nois i noies han obtingut el graduat del PFI-PTT del curs 2022-23. Aquest dimarts s'ha fet l’entrega de diplomes a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.
    Arxivat a: Educació, Ocupació
  5. Curs d'alfabetització digital al Casal de Cultura.
    16/05/2023
    Una desena de persones usuàries de la Borsa de Treball municipal duen a terme un curs d’alfabetització digital per a la recerca de feina aquesta setmana.
    Arxivat a: Ocupació
  6. Les sis persones contractades amb l'alcalde, José A. Montero, i la cap de l'OPEC, Mònica Cano.
    04/05/2023
    L’Ajuntament de Montornès ha contractat tres dones per fer tasques com a auxiliars de serveis i tres homes com a operaris especialistes per treballar en l’àmbit de l’eficiència energètica durant 6 mesos. L’import dels ajuts del Servei d'Ocupacó de Catalunya que han possibilitat les contractacions supera els 93.000 euros.
    Arxivat a: Ocupació
  7. .
    05/04/2023
    La formació tindrà lloc el 21 d’abril a l’OAC Centre de 10 a 11.30 h amb l’objectiu de saber com actuar davant un ciberatac. El taller tindrà format de simulacre i està adreçat a qualsevol persona que utilitzi eines digitals al seu lloc de feina.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  8. Casal de Vacances (Imatge d'arxiu 2022)
    24/03/2023
    Les persones aspirants formaran part d'una borsa de treball. Les sol·licituds es poden presentar fins al 18 d'abril de 2023.
    Arxivat a: Ciutadania, Infància, Joventut, Ocupació
  9.  L'alcalde, José A. Montero, el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, i el director d’Scanell Properties a Europa, Amaury Gariel, amb la càpsula del temps.
    21/03/2023
    L’alcalde, José A. Montero, i el director general d’Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, han presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de l’anomenat Logistic Park Montornès. Les instal·lacions, de més de 13.500 m2, ocuparan part del terreny sobre el qual estava construït la discoteca Bora Bora, enderrocada el maig de l’any passat.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Imatge del programa d'activitats de la Setmana de l'Orientació.
    16/03/2023
    Del 21 al 24 de març, tindrà lloc a Montornès la Setmana de l'Orientació adreçada a alumnes, famílies i professionals de l’educació. L’objectiu és reforçar l’atenció personalitzada i col·lectiva que els i les estudiants ja reben dins i fora dels instituts.
    Arxivat a: Educació, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 2 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona