CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Incoació expedient de cessió gratuïta del dret de superfície en la parcel·la del c. Vallromanes, 16-24, a l’objecte que sigui edificada i destinada a promoció d’habitatges de protecció en règim de lloguer.

Incoació expedient de cessió gratuïta del dret de superfície en la parcel·la del c. Vallromanes, 16-24, a l’objecte que sigui edificada i destinada a promoció d’habitatges de protecció en règim de lloguer.

Es publica l'acord del Ple de 5 d'octubre de 2023 d'incoació d’expedient de cessió gratuïta del dret de superfície en la parcel·la del c. Vallromanes, 16-24, a l’objecte que sigui edificada i destinada a promoció d’habitatges de protecció en règim de lloguer i l'aprovació inicial la proposta de “Conveni per a l’establiment de les condicions de la Constitució d’un dret de superfície , en relació a la parcel·la del carrer Vallromanes nº 16-24 cantonada amb carrer Lleida i carrer Joan Miró, provinent del patrimoni municipal del sòl i habitatge de Montornès del Vallès” a signar amb la Fundació Salas i COHABITAC.

La publicació de l'anunci d'aquest acord s'ha fet al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 19 d'octubre de 2023.

S'inicia un període d'informació pública que finalitza el dia 4 de desembre de 2023, per tal que es puguin presentar les al·legacions que es considerin adients.

 

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona