CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: El 4 i 5 de juny, afectacions en el trànsit pel Gran Premi de Catalunya de Motociclisme

AVÍS: El 4 i 5 de juny, afectacions en el trànsit pel Gran Premi de Catalunya de Motociclisme

02/06/2022

Durant els dos dies, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer.

El Servei Català de Trànsit, amb la col·laboració dels municipis afectats, a les vies interurbanes d’accés al Circuit de Barcelona - Catalunya ha programat un dispositiu extraordinari el cap de setmana del 4 i 5 de juny amb motiu del Gran Premi de Catalunya de Moto GP.

A Montornès es veuran afectades les vies d’accés als polígons de Can Parellada i Can Masferrer venint des de l’AP-7 i la carretera BP-5002, El Congost venint de la carretera interpolar C-35, i El Raiguer venint des de Montmeló i la C-17.

Per aquest motiu s'establirà un  dispositiu de trànsit els dos dies de 7 a 20 h amb un primer perímetre de desviament de trànsit pels polígons industrials per no afectar les zones habitades més properes, i un segon perímetre més a prop de Montornès Nord per assegurar l'eficàcia del dispositiu i evitar l'arribada de vehicles des del Circuit.

La Policia Local garanteix que el veïnat podrà accedir al seus barris. Malgrat això, recomana no circular pels polígons esmentats per l’alt volum de vehicles que hi circularan, especialment de 8.30 a 11 i de 15.30 a 17.30 h.

Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona