CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Actuacions policials durant el cap de setmana

Actuacions policials durant el cap de setmana

07/06/2022

La Policia Local ha detingut tres persones en els darrers dies en tres accions separades com a presumptes autores de diversos delictes contra la propietat i la salut pública. També es va haver d’intervenir dissabte per l’incendi de quatre vehicles al carrer de Prat de la Riba i a l’avinguda d'Ernest Lluch.

La Policia Local va detenir la matinada de divendres a dissabte un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori en un domicili. Gràcies a la col·laboració ciutadana, l’individu va poder ser localitzat i detingut. L’home, que resideix al municipi i té nombrosos antecedents policials, va passar a disposició judicial.

La nit de dissabte a diumenge hi va haver una altra detenció. Es tracta també d’un home resident al municipi a qui s’acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública per tinença de drogues i diners provinents del tràfic. L’home compta amb antecedents policials i judicials, i serà investigat per la presumpta comissió de diversos delictes contra l’ordre públic durant el cap de setmana. En el moment de redactar aquesta informació el detingut està pendent de passar a disposició judicial.

Aquesta darrera matinada, la Policia Local ha detingut un home per la comissió d’un presumpte delicte de robatori a l'interior d’un vehicle. La col·laboració ciutadana ha tornat a ser important a l’hora de dur a terme l’actuació. El detingut resideix a Montornès i compta amb antecedents policials i judicials. En el moment de tancar aquesta informació també està pendent de passar a disposició judicial. 

Investigació per la crema de 4 vehicles

La Policia Local i els Bombers també van haver d’intervenir en l’incendi de 4 vehicles al carrer de Prat de la Riba i l'avinguda d'Ernest Lluch dissabte al matí. Segons tots els indicis, el foc va ser intencionat i l’esclariment dels fets es considera prioritari. La Policia i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació.

Canals de col·laboració ciutadana: 

Si teniu indicis, sospites o informació que pugui ser d’interès policial, contacteu amb la Policia Local: 
   - WhatsApp: 667 99 36 85 
   -  a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Per a qualsevol emergència o servei policial urgent: 93 572 11 10

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona