CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > INCENDI EN UNA NAU INDUSTRIAL AL CARRER D'ANTONIO MACHADO. NO US HI APROPEU. DEIXEU TREBALLAR ELS SERVEIS D'EMERGÈNCIA.

INCENDI EN UNA NAU INDUSTRIAL AL CARRER D'ANTONIO MACHADO. NO US HI APROPEU. DEIXEU TREBALLAR ELS SERVEIS D'EMERGÈNCIA.

18/03/2022

ACTUALITZACIÓ 21/03 - 10.00 h - Els serveis tècnics municipals valoren l'estat de la zona.

ACTUALITZACIÓ 20/03 - 16.15 h - Bombers indiquen que l'incendi encara no està extingit. Mantenen una dotació al lloc del sinistre. La zona continua fumejant. S'aconsella tancar finestres i sistemes de ventilació al veïnat que tingui molèsties d'olors.

ACTUALITZACIÓ 20/03 - 10.30 hBombers mantenen dues dotacions per acabar d'extingir l'incendi de les naus industrials al c. d'Antonio Machado. Encara hi ha zones que fumegen a l'interior.

ACTUALITZACIÓ 19/03 - 17.00 h - CONTROLAT l'incendi de les naus industrials al c. d'Antonio Machado. Diverses dotacions de bombers continuen remullant la zona. Preveuen quedar-s'hi 24 hores més.

ACTUALITZACIO 19/03 - 10.20 h -Bombers mantenen diverses dotacions al lloc del sinistre per controlar l'extinció de l'incendi i evitar possibles revifades. Es mantenen tallats els accessos a l'espai del sinistre (c. d'Antonio Machado cantonada amb el c. Granollers). Un tram del carrer del Vallès també es manté tallat entre els carrers d'Antonio Machado i de Federico García Lorca. La Policia Local continua donant suport als serveis d'emergències.

ACTUALITZACIÓ 19/03 - 02.00 h - Protecció Civil desactiva l'alerta PLASEQCAT un cop s'ha donat per finalitzada la situació de risc químic. L'incendi està estabilitzat. Bombers mantenen dispositiu al lloc.

ACTUALITZACIÓ 23.40 h - Finalització prealerta FERROCAT. Restablerta la circulació de trens de les línies convencionals i d'alta velocitat al seu pas per Montornès del Vallès. Els serveis d'emergència continuen treballant en l'extinció de l'incendi.

ACTUALITZACIÓ 21.09 h - ALERTA PLASEQCAT - Tot i que no s'ha decretat el confinament oficial de la població, es recomana a les persones que viuen a la zona propera a l'incendi i notin el fum que es quedin a casa i tanquin portes i finestres. També, que aturin els sistemes de climatització i ventilació. La circulació de trens està interrompuda.

ACTUALITZACIÓ 20.30 h - https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/419386/bombers-generalitat-treballen-incendi-que-afecta-nau-industrial-montornes-del-valles-valles-oriental

Col·laboren les policies locals de Montornès, Montmeló, Vilanova, Mollet, Granollers i Martorelles.

AVÍS rebut pels cossos d'emergència a les 18.53 h

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona