CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

  1. Casal de la Gent Gran Nord
    26/01/2022
    Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través del perfil del contractant de l'Ajuntament fins al 10 de febrer. La licitació inclou el servei de bar i consergeria del casal.
    Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
  2. Imatge de la campanya.
    03/12/2021
    Recentment s’ha posat en marxa un qüestionari per conèixer les percepcions de les persones majors de 60 anys. En les properes setmanes, l’equip professional que està realitzant l’estudi entrevistarà veïns i veïnes a peu de carrer i de manera anònima.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
  3. Sortida del programa "Salut, pas a pas" pels voltants de Can Xec.
    11/11/2021
    Aquest dijous s’ha celebrat l’acte de cloenda de la primera edició del programa de caminades saludables que va començar a mitjans del mes de maig. La iniciativa s’emmarca en el projecte Cuidem-nos Montornès i pretén oferir un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda. Es preveu organitzar la segona edició de la iniciativa a partir del març de 2022.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Cultura i festes, Gent Gran, Serveis Socials
  4. Casal de la Gent Gran Nord
    10/11/2021
    El Casal de la Gent Gran de Montornès Nord canviarà de junta a partir del mes vinent. El termini per presentar candidatures s'ha obert en els darrers dies i es tancarà el 25 de novembre. Actualment la darrera junta ocupa el lloc de manera provisional.
    Arxivat a: Gent Gran
  5. Taller de llengua castellana al Casal de la Gent Gran Centre.
    15/10/2021
    La programació a Montornès per a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran continuarà els propers dies amb caminades, contes a la Biblioteca i un concert. Aquesta setmana l’Ajuntament ha homenatjat la veïna centenària Pilar Montero.
    Arxivat a: Gent Gran
  6. Persones usuàries a la presentació del "Poolbike" al CEM Les Vernedes.
    07/10/2021
    El "Poolbike" permet fer exercici a la piscina en bicicleta o el·líptica preparades per funcionar a l’aigua. L'activitat està recomanada per a persones amb problemes físics o sobrepès.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Gent Gran
  7. Programa especial de Ràdio Montornès dedicat a la Gent Gran, des de la sala multimèdia de Can Saurina
    01/10/2021
    Ràdio Montornès ha emès un espai especial dins del programa Las Mañanas dedicat a la gent gran amb entrevistes als responsables dels casals i amb la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, entre d'altres. Aquest vespre el Teatre Margarida Xirgu s’il·luminarà de color blau per simbolitzar els amics de la gent gran. A partir de la setmana vinent, els casals recuperaran l'activitat presencial.
    Arxivat a: Gent Gran
  8. Menjador social al Casal de la Gent Gran Nord
    15/06/2021
    Les persones d’edat avançada que participen en les accions dels Serveis Socials s’han retrobat aquest mes amb iniciatives com l’intercanvi generacional del projecte Fem Els Deures, el menjador social i els tallers de memòria. A finals de juny acabaran les classes de gimnàstica que, ja des de fa uns mesos, es desenvolupaven al pavelló del CEM Les Vernedes.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  9. Visita de la Policia Local a la Residència Masia Alsina a començament d'aquest mes d'abril
    28/04/2020
    Personal sanitari del Departament de Salut ha fet en els darrers dies tests de confirmació de la COVID-19 a la Residència Masia Alsina i els resultats han estat que cap resident està afectat per la malaltia.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Gent Gran, Covid-19, CuidemnosMontornès
  10. .
    09/04/2020
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
Anterior Pàgina 4 de 9 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona