CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un Nadal en companyia i germanor

Un Nadal en companyia i germanor

22/12/2023

Aquest divendres els usuaris i les usuàries del menjador social s’han retrobat a l’aperitiu de Nadal que cada any té lloc al Casal de la Gent Gran Nord. A més, en els darrers dies l’associació Volumont ha repartit joguines i material a un centenar d’infants i persones grans vulnerables a través de la campanya “Un somriure per a tothom”.

Un any més, les persones usuàries del menjador social han donat la seva particular benvinguda al Nadal amb una trobada al Casal de la Gent Gran Nord. Aquest divendres al migdia, la quinzena de veïns i veïnes que en formen part s’han trobat a l’equipament en un aperitiu nadalenc.

A la reunió, els i les participants han cantat nadales i han rebut un obsequi de l’associació Volumont. A més, per segon any consecutiu, el montornesenc Jorge Martínez (Magia con Jorge) ha ofert un espectacle de màgia creat especialment per a l’ocasió.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.

Volumont torna a repartir somriures

A través de la campanya Un somriure per a tothom, en els darrers dies, l’associació Volumont, amb el suport del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, ha lliurat els paquets de joguines i material que ha comprat a partir dels donatius rebuts entre el 4 i el 15 de desembre a les guardioles ubicades a establiments i equipaments del poble.

Enguany se n’han beneficiat 73 infants de 30 famílies que tenen seguiment per part dels Serveis Socials de l’Ajuntament, i també 25 persones grans usuàries del menjador social i del Servei d’Atenció a Domicili.

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
Les persones grans del menjador social obren l'obsequi lliurat per Volumont.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero, a l'acte.
Cantada de nadales.
Membres de l'associació Volumont lliuren obsequis a les persones grans.
Un dels obsequis és un calendari amb imatges de les persones usuàries del menjador social.
Espectacle de Magia con Jorge.
Brindis amb totes les persones assistents.
Algunes de les persones del menjador social amb professionals municipals.
Algunes de les persones del menjador social amb professionals municipals; l'alcalde, José A. Montero; i la regidora de Gent gran, Natalia Segura.
Voluntàries de Volumont preparen alguns dels obsequis de la campanya "Un somriure per a tothom" d'enguany. (imatge: Volumont)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona