CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El projecte “+ K Ciència” aterra a la Biblioteca

El projecte “+ K Ciència” aterra a la Biblioteca

28/03/2024

A partir del 2 d’abril, les persones grans podran viatjar sense moure’s de la Biblioteca gràcies a les ulleres de realitat virtual del projecte “+ K Ciència”. L’activitat ha sorgit arran de la 4a subhasta solidària de la Penya Pere Anton, celebrada al desembre.

Visitar Empúries, el Castell de Sant Miquel i museus d’arreu de Catalunya des d’una cadira de la Biblioteca serà possible a partir del 2 d’abril gràcies al projecte “+ K Ciència”. La iniciativa està impulsada pel montornesenc Dani Amatller i proposa passejos de 360º a través d’ulleres de realitat virtual.

Aquestes ulleres comptaran amb dues opcions de passejos que s’aniran canviant cada 10 dies. L’únic requisit per poder-les fer servir és tenir més de 65 anys. Es podran utilitzar en l’horari habitual de la Biblioteca sense reserva prèvia, fins al 28 de juny.

La col·laboració és conseqüència de la 4a Subhasta Solidària que la Penya Pere Anton va fer al desembre. En total, es van recaptar 1.200 euros que s’han destinat íntegrament al projecte “+ K Ciència” per gravar vídeos a espais culturals de Montornès i, ara, compartir-los amb la gent gran del poble.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Gent Gran
Gent gran amb les ulleres virutals del projecte "+ K Ciència" (Imatge: mesqueciencia.cat)
Gent gran amb les ulleres virutals del projecte "+ K Ciència" (Imatge: mesqueciencia.cat)
Cartell dels passejos virtuals a la Biblioteca
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona