CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millorant el benestar de la gent gran amb el taller “- dolor + vida”

Millorant el benestar de la gent gran amb el taller “- dolor + vida”

18/04/2024

Una desena de persones usuàries del Casal de la Gent Gran Nord segueixen el curs, ofert per l’Obra Social “la Caixa”. Les sessions inclouen una part d'intercanvi i reflexió, i una d’exercicis de mobilitat, estiraments i força.

Fins a principis de maig, una desena de persones usuàries del Casal de la Gent Gran Nord segueixen setmanalment el taller “- dolor + vida”, ofert per l’Obra Social “la Caixa”. La iniciativa té per objectiu promoure el benestar i la millora de la qualitat de vida de la gent gran, més procliu a patir dolor, en molts casos de tipus crònic.

El taller té una durada de sis sessions d’1 hora i 30 minuts cadascuna i es fa cada divendres a la sala gran del Casal de la Gent Gran Nord. Les persones que segueixen la formació aprenen a gestionar el dolor, i incorporen recursos per saber afrontar-lo en diferents situacions. Les sessions també els ajuden a prendre consciència de com el dolor els afecta psicoemocionalment i de com millora la situació el fet de portar una vida saludable a través de l’exercici, el son i l’alimentació.

Cada sessió es divideix en dues parts. A la primera, les persones assistents conversen i reflexionen sobre les seves situacions personals, i a la segona realitzen exercicis de mobilitat articular, de força i estiraments per millorar la postura i tonificar els músculs.

Arxivat a: Gent Gran
Un moment del taller "- dolor + vida".
Un moment del taller "- dolor + vida".
Un moment del taller "- dolor + vida".
Un moment del taller "- dolor + vida".
Quadern del taller "- dolor + vida",
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona