CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Serveis Socials

Serveis Socials

Opcions

Notícies per data

  1. Exhibició de gimnàstica a càrrec de la gent gran.
    25/05/2022
    Aquest dimecres al matí al voltant de 170 veïns i veïnes dels Casals de la Gent Gran han participat en una sessió de gimnàstica, balls en línia i sevillanes al pavelló del CEM Les Vernedes. La proposta està inclosa en la programació “Maig, mes de la salut de les dones”, que es perllongarà fins al 31 de maig amb tallers, xerrades i una passejada.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  2. .
    16/05/2022
    El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 17 de maig al 15 de juny. Es poden sol·licitar telemàticament o de forma presencial demanant cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Educació, Infància, Serveis Socials
  3. imatge: Pexels
    06/05/2022
    L’associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) dinamitza la primera edició del concurs fotogràfic Enfoca’t, una iniciativa orientada a fomentar el pensament crític de l'alumnat que participa en el programa Fem els Deures. El veïnat podrà votar les imatges que més els agradin entre el 9 i el 20 de maig als centres juvenils Sputnik i Satèl·lit.
    Arxivat a: Serveis Socials
  4. Terrenys on es construirà la residència i centre de dia, situats entre els carrers de Consell de Cent i Josep Tarradellas
    27/04/2022
    La convocatòria s’adreça a professionals de l’arquitectura. Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al 5 de maig. A partir d’aquí, els cinc equips que siguin escollits tindran un mes per presentar el primer plantejament del projecte.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran, Serveis Socials
  5. Interpretació de la cançó "Bravo por la música", de Juan Pardo, a càrrec de les usuàries dels tallers de memòria.
    06/04/2022
    Una cinquantena de persones grans han participat en els sis tallers que el Departament de Serveis Socials ha programat durant el curs 2021-22. El projecte va començar el 2001 com a complement del Servei d’Atenció Domiciliària. Aquest dimecres s’ha celebrat la cloenda dels tallers d’enguany en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  6. Sessions de karate al programa RAI ESO a Montornès. (imatges: RAI ESO)
    14/03/2022
    Una vintena de joves que fan ús de l’espai de menjador i reforç socioeducatiu RAI ESO han començat enguany a practicar la disciplina. L’entitat REIR gestiona el programa, que té lloc a les tardes a l’Institut Vinyes Velles.
    Arxivat a: Educació, Serveis Socials
  7. .
    04/03/2022
    El termini romandrà obert del 7 al 25 de març. La sol·licitud es podrà fer telemàticament a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.
    Arxivat a: Infància, Serveis Socials
  8. Dinar de Nadal amb les persones usuàries del menjador social.
    24/12/2021
    Les persones usuàries del menjador social han dinat plegades en el tradicional dinar de Nadal al Casal de la Gent Gran Nord, en un acte que ha comptat amb el suport de l’associació Volumont. Precisament, l’entitat ha tornat a gestionar la campanya “Un somriure per a tothom” i ha lliurat les joguines i els productes que ha recaptat a més d’una vintena de famílies i a 25 persones grans.
    Arxivat a: Serveis Socials
  9. Participants en el curs del mòdul C amb l'alcalde, José A. Montero; la cap de l'Àrea d'Acció Social, Anna González; i la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca.
    17/12/2021
    Un total de 8 persones de procedències diverses han completat la darrera formació sobre la societat catalana i el seu marc jurídic que es requereix per obtenir el Certificat d’Acollida. El Centre Juvenil Satèl·lit ha acollit l’acte de lliurament dels diplomes aquest dijous a la tarda, amb la presència de l’alcalde, José A. Montero.
    Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
  10. Recollida de joguines "Un somriure per a tothom" 2019
    07/12/2021
    Fins al 16 de desembre, l’Associació Volumont recull joguines, material escolar i d’higiene per als infants de les famílies amb menys recursos del municipi.
    Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
Anterior Pàgina 3 de 13 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona