CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Serveis Socials

Serveis Socials

Opcions

Notícies per data

 1. L'alcalde, José A. Montero, i la regidora responsable de gent gran, Natalia Segura, en la roda de premsa
  30/03/2023
  La Generalitat ha resolt no concedir fons europeus Next Generation al projecte de residència-centre de dia de Montornès. Davant aquesta circumstància, el Consistori ha reorientat la seva estratègia i cercarà alternatives de finançament per avançar la construcció de l’equipament i reforçarà actuacions per continuar fomentant un envelliment actiu, saludable i inclusiu.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Serveis Socials
 2. .
  20/02/2023
  En els propers dies s’obrirà una nova convocatòria d’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal en règim de lloguer. Seran 5, aquesta vegada destinats a persones amb dificultats, amb mobilitat reduïda o gent gran. Per poder optar a la convocatòria, serà imprescindible la inscripció prèvia al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO).
  Arxivat a: Habitatge , Serveis Socials
 3. Un moment de l'acte, amb la intervenció de la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natàlia Segura.
  10/02/2023
  El nou model d’atenció domiciliària de gestió pública que s’ha posat en marxa aquest mes de febrer posa el focus en l’atenció a la persona i a l'entorn del seu domicili. Tot plegat amb l’objectiu d’afavorir un envelliment actiu i saludable i una vida independent i autònoma.
  Arxivat a: Serveis Socials
 4. Les dues persones contractades, amb l'alcalde, José A. Montero.
  24/01/2023
  Darrerament s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament dues persones migrades veïnes del poble que compleixen els requisits per obtenir una autorització administrativa de residència i treball per arrelament social. Realitzen tasques als departaments municipals de Noves Tecnologies i Polítiques Migratòries fins al desembre d’aquest any.
  Arxivat a: Ocupació, Serveis Socials
 5. Servei de menjador. (imatge d'arxiu)
  16/01/2023
  Durant el 2022 el Departament de Serveis Socials del Consistori i les associacions REIR, in via, Probitas i Càritas han col·laborat per destinar recursos a veïns i veïnes en situació de risc social. Les persones beneficiàries han rebut ajuts en forma d’aliments, i per cobrir despeses d’habitatge, odontològiques i de subministraments d’aigua i energia, entre d'altres.
  Arxivat a: Serveis Socials
 6. Un moment del dinar de Nadal d'aquest migdia.
  23/12/2022
  Com és tradició, les persones usuàries del menjador social s’han trobat al dinar de Nadal que cada any té lloc al Casal de la Gent Gran Nord amb el suport de l’associació Volumont. En els darrers dies l’entitat ha repartit entre un centenar d’infants vulnerables els paquets de joguines, roba i productes bàsics que ha recaptat a través de la campanya “Un somriure per a tothom”.
  Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
 7. Adequació del bany. Un dels arranjaments realitzats.
  19/12/2022
  Cinc habitatges de persones grans i/o amb diversitat funcional de Montornès i amb pocs recursos econòmics s’han beneficiat enguany del programa de arranjament d’habitatges que promou la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: Serveis Socials
 8. Promoció de la campanya "Un somriure per a tothom"
  02/12/2022
  S’apropa el Nadal i l’Associació Volumont recull joguines, material escolar i d’higiene per obsequiar els infants i persones grans de les famílies amb menys recursos del municipi. Es poden lliurar fins al 16 de desembre. També hi ha guardioles per poder fer aportacions en efectiu.
  Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
 9. Nens i nenes en un menjador escolar. (Imatge: iStock)
  25/08/2022
  L’Ajuntament ha tramitat 521 ajuts, dels quals 346 ja estan resolts favorablement en la primera resolució. Amb l’IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
  Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
 10. Signatura del conveni entre l'alcalde, José A. Montero, i la codirectora del Circ Raluy, Louisa Raluy.
  21/06/2022
  Per sisè any, s’ha signat un conveni per facilitar l’accés al circ a la ciutadania, especialment a les persones usuàries dels Serveis Socials, i també al públic en general amb 600 vals de descompte 2x1. El Circ Raluy farà 4 funcions del nou espectacle “In Art We Trust”, entre el 24 i el 26 de juny al recinte firal.
  Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Serveis Socials
Anterior Pàgina 2 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona