CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El curs 2023-24 començarà amb 310 beques de menjador atorgades

El curs 2023-24 començarà amb 310 beques de menjador atorgades

04/09/2023

Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.

Amb el curs 2023-24  a punt de començar, aquests dies s’ha fet pública la primera resolució de les beques menjador que atorga anualment el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

A Montornès, l’Ajuntament ha tramitat 489, de les quals el Consell Comarcal n’ha resolt favorablement 310 mentre que n’ha denegat 110 per superar llindars de volum de negoci, renda familiar o capital mobiliari. Resten pendents de resoldre, per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental, un total de 78 sol·licituds.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet la distribució dels ajuts individuals de menjador que atorga la Generalitat. El total dels ajuts resolts fins al moment representen 304.545,54 euros. A més, per part seva, el Consistori assumeix la despesa relacionada amb l’alumnat desplaçat entre escoles i altres ajuts.

De nou, el Consell Comarcal ha habilitat una pàgina web que permet consultar l’estat de l’expedient amb l’IDALU de l’alumne. Es pot accedir a través d’aquest enllaç.

Els llistats de les resolucions del Consell Comarcal, ordenats per escoles, es poden consultar al web municipal (hi podeu accedir des dels enllaços adjunts). Les mateixes escoles també disposaran de les resolucions per poder fer extensiva aquesta informació a les famílies pels seus propis canals.

Les famílies amb l’ajut denegat poden interposar un recurs per via administrativa des del 22 d’agost fins al 21 de setembre (ambdós inclosos). Per fer-ho, poden trucar al departament de Serveis Socials al telèfon 935721170 ext.3 i demanar cita prèvia amb un/a tècnic/a.

Totes aquelles famílies que tinguin dubtes, ajuts pendents de resoldre o no hagin tramitat dins del termini l’ajut es poden adreçar al telèfon indicat anteriorment.

Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona