CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini per sol·licitar els ajuts per al menjador escolar del curs 2023-24

Obert el termini per sol·licitar els ajuts per al menjador escolar del curs 2023-24

09/05/2023

Les famílies els podran tramitar fins al 9 de juny de manera telemàtica al web municipal o bé presencialment demanant cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquest dimarts ha començat el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts per al menjador escolar, una convocatòria del Departament d’Educació de la Generalitat que al Vallès Oriental és gestionada pel Consell Comarcal. Hi poden optar les famílies amb fills/es escolaritzats/des als centres d’educació infantil i primària.

Entre les novetats d’enguany hi ha la creació d’un nou llindar de renda d’ajut 100 % garantit per a les situacions d’ingressos més baixos, així com un altre que també cobreix la totalitat de l’ajut d’aquells/es alumnes amb discapacitat acreditada superior o igual al 33 % (sempre i quan la renda de la unitat familiar no superi els llindars fixats). Així, els ajuts oscil·laran entre el 70 i el 100 % del cost del servei.

El termini de sol·licitud romandrà obert fins al 9 de juny. Les famílies interessades poden demanar-los de forma presencial amb cita prèvia amb el Departament de Serveis Socials (telèfon 93 572 11 70 ext. 3) o de manera  telemàtica a l’enllaç adjunt.

Els infants dels centres educatius que estan valorats com a desplaçats també rebran la trucada des del Departament municipal d’Educació per informar-los dels ajuts.

Trobareu tota la informació als enllaços adjunts.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona