CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El recapte d’aliments Operació Quilo arriba a Montornès

El recapte d’aliments Operació Quilo arriba a Montornès

31/05/2023

Els dies 2 i 3 de juny el veïnat podrà col·laborar amb una nova recollida d’aliments als supermercats bonÀrea, Caprabo i Sorli Discau. Per participar-hi com a informador/a cal contactar prèviament amb Càritas Montornès.

A partir de la davallada generalitzada de les reserves d’aliments destinats a les persones vulnerables, Càritas i el Banc dels Aliments promouen la campanya Operació Quilo, una recollida de productes alimentaris als supermercats dels municipis que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny.

A Montornès, Càritas i les parròquies de Sant Sadurní i de la Mare de Déu del Carme organitzen la iniciativa per primera vegada. Els supermercats que s’han adherit al projecte són el bonÀrea, el Caprabo i el Sorli Discau.

En aquesta ocasió es necessiten preferentment aliments com l’oli, la llet, el cacau en pols i les conserves, tot i que també en calen d’altres com l’arròs, la farina i la pasta.

Per informar el veïnat i recollir els aliments, l’organització comptarà amb al voltant de 40 persones voluntàries, de les quals encara en calen unes 12 més. Els torns de col·laboració són d’entre 2 i 4 hores, en funció de la disponibilitat de cada persona.

Càritas destinarà els aliments recollits al centenar de famílies de Montornès que atén al llarg de l’any sota la coordinació dels Serveis Socials de l’Ajuntament. 

Les persones que hi vulguin col·laborar s’han d’apuntar prèviament trucant al telèfon de Càritas Montornès 622 041 341. Aquelles que tinguin menys de 18 anys hauran d’estar acompanyades d'una persona adulta.

L’organització de l’Operació Quilo a Montornès ha convocat una reunió aquest dimecres 31 de maig, a les 20.15 h, al local de la parròquia de Sant Sadurní (Camí Antic de Martorelles, 3).

Arxivat a: Serveis Socials
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona