CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Fundació Probitas visita l’espai de menjador i suport socioeducatiu “Dinem Junts” a Montornès

La Fundació Probitas visita l’espai de menjador i suport socioeducatiu “Dinem Junts” a Montornès

19/01/2024

Aquests dies la directora de la Fundació Probitas, Anna Veiga i Lluch, ha visitat l’espai de menjador i suport socioeducatiu “Dinem Junts”, que des de l’octubre té lloc a l’Sputnik Gastrobar i que està subvencionat per la mateixa fundació. Una trentena de joves derivats des dels Serveis Socials del Consistori hi acudeixen diàriament.

Un any més, les famílies vulnerables del municipi han rebut suport mitjançant els convenis signats entre l’Ajuntament i les entitats del tercer sector.

Una de les línies d’ajuda és el programa Dinem Junts, reeditat en els darrers mesos a partir de l’acord signat amb les fundacions Probitas i REIR. Es tracta d’un espai diari de menjador i suport socioeducatiu subvencionat per Probitas que atén una trentena de joves derivats des dels Serveis Socials del Consistori. L’Sputnik Gastrobar s’ha estrenat com a nova ubicació de l’espai de menjador, amb la intenció d’apropar les activitats del Departament de Joventut a les persones usuàries del programa.

En els darrers dies s’ha celebrat una trobada al mateix equipament entre el regidor de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado; la regidora de Joventut, Evelyn de la Rosa; i la directora de la Fundació Probitas, Anna Veiga i Lluch. A la reunió, s’ha donat a conèixer el treball inclusiu que es realitza des del Departament de Joventut.

A més del programa Dinem Junts, la Fundació Probitas dona suport a l’Ajuntament a l’hora d’atorgar els ajuts de menjador a les escoles de primària i els ajuts per a les activitats d’estiu.

Suport integral a les persones vulnerables

Durant el 2023 el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament ha gestionat altres subvencions d’entitats com REIR, in via, Volumont, així com un conveni amb l’empresa Durero Packaging, seguint la línia dels darrers anys.

D’aquesta manera, el veïnat ha rebut ajuts en forma d’aliments, beques de menjador escolar i activitats de lleure, i cobertura de despeses d’habitatge, odontològiques, i de subministraments d’aigua i energia, entre d’altres.

Arxivat a: Serveis Socials
El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado; la regidora de Joventut, Evelyn de la Rosa; i la directora de la Fundació Probitas, Anna Veiga i Lluch, amb professionals de Probitas i dels departaments municipals de Serveis Socials i Joventut.
Joves que participen en el programa "Dinem Junts".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona