CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Infants i joves mostren les seves habilitats fotogràfiques en la 2a edició del concurs Enfoca’t

Infants i joves mostren les seves habilitats fotogràfiques en la 2a edició del concurs Enfoca’t

04/05/2023

L’alumnat de primària i secundària que segueix els programes Fem Els Deures i Dinem Junts ha realitzat fotografies sobre cultura per participar en aquest concurs de l’associació REIR. El veïnat pot votar les seves imatges preferides fins al 12 de maig al Centre Juvenil Satèl·lit i al Centre Infantil Pintor Mir.

Per segon any consecutiu, els més joves han posat a prova les seves habilitats fotogràfiques amb el concurs Enfoca’t, una iniciativa de l’associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) que rep el suport dels departaments d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El projecte compta amb la participació dels infants i joves del programa Fem Els Deures (FED) a Montornès Nord i Montornès Centre i de joves del projecte Dinem Junts que té lloc als instituts Vinyes Velles i Marta Mata. El FED té un total de 78 persones usuàries i el programa Dinem Junts 26. D’aquestes, una cinquantena han pres part en el concurs.

Els i les participants han captat instantànies al voltant del tema Enfoca’t i apropa la teva cultura, de manera que han presentat imatges sobre els seus costums, elements patrimonials que els agraden o plats típics en les seves famílies.

Tot plegat, han treballat el missatge que han volgut transmetre amb les fotografies, així com les emocions que pretenen despertar en les persones que les vegin.

El mateix veïnat actuarà com a jurat del concurs i podrà votar les seves fotografies preferides fins al 12 de maig al Centre Juvenil Satèl·lit (de dimarts a dijous, de 17 a 20 h) i al Centre Infantil Pintor Mir (de dilluns a divendres, de 17 a 20 h).

S’entregaran premis a les categories de millor fotografia, millor reflexió i millor composició fotogràfica i reflexiva (premi Enfoca’t). N’hi haurà tres per a l’alumnat de primària i altres tres per al de secundària. L’acte de lliurament de guardons tindrà lloc el 2 de juny a l’Espai Cultural Montbarri.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Exposició del 2n concurs "Enfoca't" al Centre Infantil Pintor Mir.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona