CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2024 - 25

Convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2024 - 25

09/05/2024

El termini de sol·licituds comença aquest dijous 9 de maig i romandrà obert fins al 7 de juny. Els ajuts es poden demanar de forma telemàtica al web municipal o bé presencialment amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquest dijous ha començat el termini de presentació de sol·licituds dels ajuts per al menjador escolar del curs 2024 - 25. La convocatòria és del Departament d’Educació de la Generalitat, que la gestiona a través del Consell Comarcal. Hi poden optar les famílies amb fills/es escolaritzats/des als centres d’educació infantil i primària de caràcter públic i concertat, inclosos els que comencin P3 al setembre. 

El termini de sol·licitud dels ajuts romandrà obert del 9 de maig al 7 de juny. Les famílies interessades poden demanar-los de forma presencial amb cita prèvia amb el Departament de Serveis Socials (telèfon 93 572 11 70 ext. 3) o de manera  telemàtica a l’enllaç adjunt a aquesta informació adjuntant el formulari de sol·licitud i la documentació corresponent. 

Novetats en els criteris d’atorgament 

A l’hora d’atorgar els ajuts es tenen en compte diversos criteris, entre els quals destaca la situació econòmica de la família sol·licitant. En funció d’això, els ajuts oscil·len entre el 70 % i el 100 % del cost del servei. 

La convocatòria d’enguany presenta algunes novetats, com un increment de l’import que s’aplica a l’hora de determinar el llindar de renda familiar anual en funció dels membres computables, el llindar del valor cadastral de finques rústiques, si n’hi ha, i l’augment de l’import d’algunes deduccions. 

D’altra banda, i de forma excepcional, l’alumnat amb escolarització compartida podrà obtenir dos ajuts, el total dels quals no podrà superar el nombre de dies lectius totals del curs escolar. Aquestes famílies també poden ser beneficiàries dels ajuts de menjador i transport escolar corresponents a la convocatòria d’educació especial del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports. Si és el cas, tenen fins al 30 d’abril de 2025 per comunicar al Consell Comarcal la resolució de l’atorgament de la beca i la documentació que acredita les seves dades econòmiques.

Els infants dels centres educatius que estan valorats com a desplaçats també rebran la trucada des del Departament municipal d’Educació per informar-los dels ajuts.

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància, Serveis Socials
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona