CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Fotografia i filosofia, de nou de la mà amb el concurs infantil i juvenil “Enfoca’t”

Fotografia i filosofia, de nou de la mà amb el concurs infantil i juvenil “Enfoca’t”

14/05/2024

Aquests dies el veïnat pot triar les seves imatges preferides d’entre les captades per l’alumnat de primària i secundària que segueix els programes Fem Els Deures i Dinem Junts. L’exposició amb les instantànies es troba al Centre Juvenil Satèl·lit i al Centre Infantil Pintor Mir.

Els infants i joves de Montornès tornen a mostrar les seves habilitats fotogràfiques amb el concurs Enfoca’t, una iniciativa de l’associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) que rep el suport dels departaments d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El projecte compta amb la participació de l’alumnat del programa Fem Els Deures (FED) que té lloc als centres educatius de Montornès Nord i Montornès Centre. També hi prenen part els i les que formen part del projecte Dinem Junts als instituts Vinyes Velles i Marta Mata. Hi ha imatges d'un total de 69 infants i joves.

Els i les participants han captat instantànies al voltant del tema Els secrets de les ombres. Tot plegat, han treballat el missatge que han volgut transmetre amb les fotografies, així com les emocions que pretenen despertar en les persones que les vegin.

El mateix veïnat actuarà com a jurat del concurs i podrà votar les seves fotografies preferides fins al 17 de maig al Centre Juvenil Satèl·lit (de dimarts a dijous, de 17 a 20 h) i al Centre Infantil Pintor Mir (de dilluns a divendres, de 17 a 20 h).

S’entregaran premis a les categories de millor fotografia, millor reflexió i millor composició fotogràfica i reflexiva (premi Enfoca’t) tant per a l’alumnat de primària com per al de secundària. L’acte de lliurament de guardons tindrà lloc el 6 de juny al Centre Infantil Pintor Mir.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Imatge: Airtank.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona